Željko Vasić o braku sa Ivanom: Meni je ceo život romantičan i ne mogu drugačije da ga zamislim

Autor:

03.03.2017 12:07

Foto:

Foto:Pevač je sa suprugom Ivanom otputovao u prestonicu Italije gde su obilascima značajnih kulturno-istorijskih spomenika i romantičnim večerama obeležili dvadeset godina emotivne veze

Pop pevač Željko Vasić (37) i njegova supruga Ivana (40) obeležili su 20 godina emotivne veze romantičnim putovanjem u Rim. Iako su tek 2005. sklopili brak, u kome su dobili sina Andreju (11) i kćerku Lenku (7), njih dvoje su počeli da se zabavljaju početkom 1997.

Pozdrav iz #praha ?

A post shared by Zeljko Vasic (@v.zeca) on Oct 12, 2016 at 6:28am PDT


- Dve decenije ljubavi planirali smo da proslavimo putovanjem na neku udaljenu destinaciju. Ipak, odustali smo od toga jer ne podnosim najbolje letove avionom, pogotovo interkontinentalne preko okeana i mora. Zato smo se odlučili da otputujemo u Rim. Pored svih znamenitosti Večnog grada, želeli smo da obiđemo i Vatikan.

Da li je putovanje bilo ispunjeno romantičnim događajima?

- Meni je ceo život romantičan i ne mogu da ga zamislim bez dešavanja takvog karaktera. Nisu mi potrebni posebni datumi da bih posvetio pažnju ženi. Često putujem sam zbog prirode posla kojim se bavim, ali nikada ne stignem da obiđem grad u kome držim koncert. Ivana voli sve da vidi. Ovog puta u Rimu nismo imali nikakvih obaveza. Mnogo smo pešačili tako da sam već prvog dana dobio ozbiljne povrede stopala. Morao sam da kupujem sportsku obuću, onu najudobniju, ne bih li izdržao toliko šetnje.

...samo da popijem, jos jednu s nogu ? #bellaitalia

A post shared by Zeljko Vasic (@v.zeca) on Feb 4, 2017 at 1:00pm PST


Kada se obeležavaju ovakve godišnjice, ljudi se obično sete najlepših trenutaka. Je li to bio slučaj i sa vama?

- Mislim da nismo još stigli u fazu podvlačenja crte. Kad budemo slavili pedeset godina ljubavi i budemo u penziji, imaćemo dovoljno vremena da listamo stare albume s fotografijama i sećamo se lepih trenutaka kojima je obilovao naš dosadašnji život.

Da li ste razmenili poklone?

- Držim se stihova moje pesme “Lako je umreti”, u kojoj stoji: “Daj mi sebe na dar, kao što sam tebi ja”.

Vaša ljubavna priča je zanimljiva. Kako ste se upoznali?

- Ivana i ja smo iz istog grada, Zaječara, a upoznali smo se 3. januara 1997. godine u autobusu kojim smo putovali za Beograd. Sedela je na sedištu preko puta mog i ja sam započeo razgovor s njom. Od tada smo nerazdvojni. U početku smo bili samo prijatelji i ja sam morao dobro da se potrudim da postanemo više od toga. Nekoliko meseci kasnije počeli smo i da se zabavljamo. Taj datum kada smo se prvi put sreli “kači” novogodišnje praznike, pa sve zajedno proslavljamo. Ove, kao ni prethodnih godina, nismo pravili ne znam kakvu feštu, bili smo u društvu porodice u Zaječaru.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading