Šta zapravo stoji iza Anđelininih dirljivih reči o Bredu Pitu

Autor:

10.03.2017 10:35

Foto:

Foto:



Malo je reći da je javnost bila iznenađenja kada je Anđelina Džoli prvi put progovorila o najtežem periodu u svom životu i razvodu od Breda.

Ne želim previše da pričam o tome – s teškom mukom je izjavila vidno potresena Anđelina – to je bio veoam bolan period i… Mi smo porodica, i zauvek ćemo biti porodica. I sigurno ćemo zajedno prebroditi ova teška vremena i, nadam se, nakon toga biti još snažniji kao porodica – ispričala je Anđelina i dodala da je Bred divan otac.

Anđelina Džoli konačno progovorila o razvodu i Bredu

Većina je smatrala da se glumica pokajala što je njen bivši suprug tako brzo krenuo dalje, jer se već uveliko govorilo o njegovoj novoj vezi sa šarmatnom Kejt Hadson, pa je odustala od optužbi da je zavisnik i nasilnik. Ipak, sudeći po onome što pišu strani mediji, istina je drugačija.

Sve Bredove ljubavi: Ko su žene na koje je Anđelina bila ljubomorna?

Kada je videla da Holivud stao na Bredovu stranu Anđelina je uvidela da mora da promeni priču.

- Sada joj je glavna preokupacija da pronađe publicistu i agenta koji će joj pomoći da promeni sliku o sebi koju u javnosti ima, zbog napada na Pita - rekao je jedani američki publicista.

- U skoroj budućnosti očekujte intervjue u kojima Anđelina ponovno govori kako je Brad divan otac, i da će se oboje truditi da ostanu porodica. Anđelina Džoli je "ušminkanih" fotografija i manipulacije - zaključio je on.

Anđelina i Bred su bili u vezi punih 12 godina, od čega dve i zvanično u braku. Imaju šestoro dece, troje usvojenih  – Medoksa (15), Paksa (12) i Zaharu (11), i troje bioloških – Šajlo (10) i blizance Vivijen i Noksa (8).

Komentari. (0)

Loading