Amerikanka traži DNK analizu: Džon Kenedi i Merilin Monro su imali ćerku?

Autor:

10.03.2017 20:11

Foto:

Foto:



Afera bivšeg predsenika SAD Džona Kenedija i seks simbola Zlatne ere Holivuda, glumice Merilin Monro i danas intrigira javnost.

Da li je Džon bio poslednja osoba koju je Merilin pozvala pre nego što je preminula od prekomerne doze pilula za spavanje? Da li je par okonačo aferu jer je izašlo na videlo da je popularna Merlinka bila u vezi i sa njegovim bratom Robertom? Da li je pak Džon rešio da ostavi glumicu jer su njeni ispadi u javnosti štetili njegovom ugledu? Ili je u glumičinu smrt umešana tadašnja Džonova supruga Džeki Kenedi?

Tajnu je odnela sa sobom: Pronađene fotografije trudne Merilin Monro?

Takođe, pisalo se i o glumičinoj navodnoj trudnoći. Prvo je "otkriveno" da je bila trudna sa tadašnjim suprugom Arturom Milerom. A danas je udarna vest u svim stranima medijima da postoji mogućnost da su glumica i političar čak dobili dete!

Nagađanja vezana za ovu mogućnost su postojala i ranije, naročito nakon što je ginekolog slavne glumice - Leon Kron insinuirao da je, nakon dva pobačaja krajem 50-ih godina prošlog veka, glumica ipak ponovo ostala trudna 1961. godine i rodila ćerku u junu naredne godine.

Zlatno doba Holivuda: ljubavne afere o kojima se malo zna

A ove glasine sada je ponovo podgrejala Gledis Bejker Moris (rođena u junu 1962. godine), koja veruje da je "dete ljubavi" poznatog para, pa je tako podnela sudski zahtev za analizu DNK i utvrđivanja očinstva.

Gledis je veći deo života provela u uverenju da je dalji potomak čuvene glumice, odnosno ćerka njene rođake Meredit Bajker. U martu 2014. Meredit, koja je bila na samrti, priznala je Gledis da je usvojena kao i da su njeni biološki roditelji bili izuzetno poznati.

- Majka mi je na samrti priznala da je moja "prava" majka, zapravo Merilin Monro - Gledis je rekla novinarima, a prenosi "World News Daily Report" - Ona se plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dete ako saznaju za trudnoću, pa se tako porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje.

Nakon ovog priznanja žene koja je odgajila, Moris je provela 18 meseci istražujući svoje poreklo. Pa je tako došla do zaključka da jedina osoba koja bi mogla da bude njen biološki otac jeste  upravo predsednik Kenedi, sa kojim je njena "majka" imala vezu u periodu između 1961. i 1962. godine.

Ukoliko DNK pokaže da je Gledis zaista ćerka Merilin Monro i Džona Kenedija, veruje se da bi mogla da dobije 100 miliona dolara, na koliko je procenjeno bogatstvo čuvene glumice, a koje se godišnje uvećava za neverovatnih pet miliona.

Genetski predodređeni za uspeh: Gde su i čime se bave unuci Džona i Džeki Kenedi

Gledis je takođe izjavila i da se nada da će, nakon što se otkrije da je ona legitimni potomak Kenedijevih, imati priliku i da upozna očeve naslednike - ćerku Kerolajn i unuke - Džeka, Rouz i Tatijanu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading