Svetlana-Ceca Bojković i Slavko Kruljević EKSKLUZIVNO za "Gloriju": Nikad nije kasno za pravu ljubav

Autor:

10.03.2017 20:52

Foto:

Foto:



Glumačka diva i karijerni diplomata koji je predstavljao našu zemlju u svetu prvi put u intervjuu ‘Gloriji’ otkrivaju kako su se upoznali, zavoleli, venčali i započeli zajednički život, što su s velikim simpatijama pozdravila njihova deca iz prethodnih brakova

Glumačka diva Svetlana-Ceca Bojković (69) jedna je od retkih koja može da kaže da živi onako kako je uvek htela. U trećem braku sa uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem (67) pronašla je mir i sreću.

Posle 23 godine vraća se na scenu Narodnog pozorišta, gde prvi put u profesionalnoj karijeri igra Šekspira. Snimila je jednu seriju, uskoro treba da počne i drugu, a paralelno radi komad “Kako je lepo videti te opet”.

- To je baš zgodan naslov za moj povratak u pozorište - kaže glumica, a na konstataciju da zrači lepotom voljene žene, dodaje: - Bogami, podjednako važno je i voleti. Tako da mene oplemenjuje i to što ja volim Slavka.

Nastavak EKSKLUZIVNOG intervjua Svetlane-Cece Bojković i Slavka Kruljevića pročitajte u najnovijem broju magazina "Gloria" koji je na kioscima od 10. marta!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading