Minja Miletić: Sestra nastoji da utiče na moj zdrav razum i tera me da štedim

Autor: Marija Milenković

12.03.2017 16:45

Foto:

Foto:Bliži nam se proleće, a samim tim i veliko spremanje garderobera. Kao da nije dovoljno to što moramo da sklanjamo zimsku garderobu,  kako bi prolećna imala svoje mesto , često nam prave smetnju odevni predmeti koje nosimo jako retko ili gotovo nikad. Urednica i voditeljka jutarnjeg programa Televizije N1 Minju Miletić (36) ima odličan recept kako rasteretiti ormar.

Ona komade koje dugo ne nosi najčešće poklanja i uverena je da je to najbolje rešenje. Nedavno je nabavila i štender koji sad stoji u njenoj sobi, jer su joj ormani prepuni, a sa njim se i lakše snalazi. Kad joj dolazi u posetu sa kćerkom, njena sestra u šali kaže: “Evo, došli smo u butik, šta da izaberemo od svih ovih stvari?” A sestra je uvek tu da je posavetuje kada je to potrebno.

– Ona često nastoji da utiče na moj zdrav razum i tera me da malo štedim, pošto nema potrebe da gomilam toliko stvari, a ja onda sebi obećam da naredna tri meseca neću baš ništa kupiti. I to eventualno potraje do sledeće plate, jer se na kraju ispostavi da mi uvek nešto nedostaje. Nije baš da obožavam šoping, ali volim da kupujem i u poslednje vreme u obilazak prodavnica odlazim sama. U našim tržnim centrima radnim danima uopšte nije gužva, pa mogu na miru i natenane da pogledam ono što me zanima. Kad nešto želim, moram to i da probam, da vidim kako mi stoji, pošto me je ranije to mrzelo pa se dešavalo da vraćam garderobu jer mi veličina ne odgovara. Shvatila sam da je bolje probati i na licu mesta menjati stvari ukoliko je potrebno, bila je iskrena Minja u  nedavnom razgovoru za magazin "Gloria".

Komentari. (0)

Loading