Sreću je pronašla uz nemačkog fudbalera: Sve ljubavi Ane Ivanović pre Bastijana

Autor:

13.03.2017 10:02

Foto:

Foto:



Nekada prva teniserka sveta, koja je krajem 2016. okončala sportsku karijeru, i njen suprug Bastijan Švajnštajger ne čekaju prinovu, kako su to prošle nedelje preneli svetski mediji, otkrila je ekskluzivno za ‘Gloriju’ Marla Farel, PR jedne od najlepših Srpkinja

Vest da srpska teniserka Ana Ivanović (29) i njen suprug Bastijan Švajnštajnger (32), fudbaler engleskog Mančester junajteda, čekaju prvo dete izazvala je nezapamćeno interesovanje gotovo svih svetskih medija. Međutim, posle opsežnog novinarskog istraživanja ispostavilo se da ona nije u drugom stanju. Ekskluzivno za “Gloriju” to je otkrila Marla Farel iz PR agencije “Shelter”, koja je zadužena za komunikaciju Ivanovićeve s medijima.

- Ana trenutno nije u mogućnosti da daje intervjue, a ja mogu da potvrdim da nije trudna - saopštila nam je Farelova, koja od pre nedelju dana vodi brigu o javnom imidžu naše teniserke.

Mada, i dalje postoje oni koji čvrsto veruju da je želja da se što pre nađe u ulozi majke glavni razlog zbog koga se krajem prošle godine povukla iz tenisa. Šokantnu vest - da mesec dana pošto je napunila 29 godina zauvek napušta sport koji ju je proslavio i doneo joj enormno bogatstvo, saopštila je uživo 28. decembra 2016.

- Odlučila sam da se povučem iz profesionalnog tenisa. Bila je to teška odluka, ali ima puno toga što mogu da slavim. Zbog povreda više nisam u stanju da se bavim tenisom i pružam maksimum na terenu. Vreme je da nastavim dalje. Tenis je moja ljubav i biću ambasador ovog sporta - rekla je, između ostalog, u onlajn obraćanju teniserka koja je dugo bila najbolje rangirana srpska igračica.

Iako niko nije ni slutio, 2016. će u Aninom slučaju ostati upamćena kao godina velike sreće, ali i tuge. Ovo prvo zato što je 12. jula ostvarila davnašnju želju i obukla belu haljinu o kojoj svaka zaljubljena devojka mašta, a drugo jer je napustila svoju najveću strast iz detinjstva, kako je uvek govorila o tenisu. To je bila i jedina “romansa” o kojoj je javno i bez zadrške pričala. O emotivnim vezama sa mladićima radije je ćutala, ali zahvaljujući bivšim momcima koji su mahom bili manje diskretni od nje javnost je imala uvid u buran ljubavni život najlepše sportistkinje sveta.

Kao prvi dečko koji je osvojio Anu ostaće upamćen njen kolega, Španac Fernando Verdasko. Njihova idila počela je novembra 2008, a okončala se januara 2009. Odnosno, ljubavni upseh pratio je onaj na terenu, 2008. bila je u finalu Australijan opena, potom je osvojila Rolan Garos. Nakon raskida Verdasko je u nekoliko navrata priznao da i dalje pati za našom teniserkom.


Sa golferom Adamom Skotom počela je vezu jula 2009, posle Vimbldona. O toj ljubavi je radije govorila, a Skot je, da bi više vremena provodio sa Anom, propuštao turnire. Uprkos obostranim nastojanjima, nisu mogli lako da usklade poslovne i privatne obaveze, pa su godinu kasnije raskinuli. Romansu su obnovili u novembru 2011, ali u aprilu 2012. saopštili su da više nisu zajedno.


Momak broj tri bio je Britanac Marko Stilitano, sa kojim ju je upoznao Novak Đoković, jer baš kao i naš teniski as živi u Monaku.


Da su Ana i Marko u ljubavi obelodanjeno je u januaru 2013, kad su i slikani na plaži u Melburnu kako razmenjuju nežnosti. Stilitano je sin bogataša koji se bave prodajom elitnih vila na Azurnoj obali i proizvode jahte i avione. Već u februaru dečka je dovela u Beograd i predstavila ga roditeljima. Mnogi su je tada videli kao buduću gospođu Stilitano. Međutim, ispostavilo se da ni Marko nije onaj pravi - nisu sastavili ni godinu zajedno, raskinuli su u junu 2013.


Samo četiri meseca kasnije, oktobra 2013, sve je iznenadila vezom sa košarkašem Ivanom Paunićem. Upoznala ga je preko prijateljice, ali tek to je bio promašaj, ostavila ga je posle mesec dana. Za neslavan kraj Paunović je optužio medije koji su ih pratili u stopu.

A post shared by jucargarma (@jucargarmaphoto) on Jan 5, 2016 at 7:01am PST


Početkom leta 2014. šuškalo se da ima romansu sa fudbalerom Nikolom Sarićem, nekadašnjim igračem Liverpula. To nikad nije ni demantovala ni potvrdila.

Kako to obično biva, početak kraja na teniskom putu označio je prekretnicu u privatnom životu. Krajem 2014. u Njujorku je upoznala Bastijana Švajnštajgera. Slična interesovanja, pogledi na život i sport učinili su da se zaljube i otpočnu vezu. Posle nekoliko meseci on joj je poklonio verenički prsten. Venčali su se sledeće godine u Veneciji i Ana je bila prelepa mlada.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 13, 2016 at 11:46am PDT


Ivanovićeva i Švajnštajger žive kao u bajci, jedino im još nedostaje beba. Zato i ne čudi što je to glavna tema svih novinskih natpisa o njima. A kad su Bastijana krajem prošle godine, prilikom dodela nagrada BAMBI za doprinos nemačkoj fudbalskoj reprezentaciji, lokalni novinari pitali da li će uskoro ostvariti san svoje supruge, koja sanja veliku porodicu, uz neizbežan osmeh i šeretsko namigivanje on je poručio:

- Uskoro. Sve ćete znati uskoro.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading