Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović: Svaki sukob rešavamo ljubavlju

Autor:

13.03.2017 15:35

Foto:

Foto:



Postoje ljudi i ljubavi o kojima se neprekidno priča. O prvima zbog nečeg što su uradili, dobro ili loše, dok intimna veza između dvoje pažnju izaziva ukoliko je zabranjena, što je nekad bio slučaj, odnosno, u današnje vreme, ako potraje.

Ljubavi koje traju i odolevaju izazovima, izuzetno su retke danas, o čemu svedoči i takozvana epidemija razvoda u Holivudu.


Postoji više razloga zbog čega je naš najpopularniji bračni par glumaca, Vojin Ćetković (45) i Sloboda Mićalović (35), zanimljivi javnosti. Oni od svake uloge naprave rolu za pamćenje i među retkima su čija ljubav odoleva raznim iskušenjima.

I dok se u današnje vreme javno trguje emocijama, a zapravo se veze i brakovi rasturaju brže nego ikada, teško je sačuvati ljubav. Međutim, Vojin i Sloboda su primer da je to moguće, čak i kad ste pod budnim okom javnosti, kada svi žele da saznaju najintimnije detalje vašeg života.

❤️

A photo posted by sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on Feb 13, 2016 at 7:04am PST

- Mi snosimo neke posledice koje nisu dobre po nas. Mislim na mešanje mnogih u naš privatni život. Nažalost, postoje razni ljudi. Neki vole da razbijaju takve ljubavi, radoznali su, a zli, pa se onda upliću, izmišljaju priče, afere i sve ostalo. Nas dvoje veoma vodimo računa u kojoj meri pričamo o tome - rekao je Vojin za magazin Gloria i dodao da bi sve javne ličnosti, ne samo glumci, trebalo da budu primer.

- Nažalost, kod nas se uzimaju neki drugi primeri, najviše sa estrade. A tamo - sačuvaj bože.

Sloboda Mićalović: Zahvalna sam Vojinu, roditeljima i deci na strpljenju

Sličnog mišljenja je i Sloboda koja je otkrila kako sve ove godine suprug i ona uspevaju da sačuvaju ljubav.


- I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam, i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu. A kad se dve osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, ali i to je lako izvodljivo uz razumevanje supružnika.

Inače, glumački par Ćerković-Mićalović, koji je u braku  od 2008. godine i ima bliznakinje Veru i Milu. Ne mogu da se dogovore ko je stroži roditelj, ali su složni u tome da je porodica najbitnija.

Vojin Ćetković: Sloboda je sjajna glumica, sa njom je lako igrati

Upravo o tome je govorio glumac koji je nedavno imao premijeru "Don Žuana" u Jugoslovneskom dramskom pozorištu. O tome kako se doživljava relanost i kako se od nje brani, Vojin kaže:

– Totalna besmislenost. Ono što mene zanima i čime se branim od ovolike gluposti i bezidejnosti je povlačenje, što bi se reklo, u osnovnu ćeliju društva. Porodica, svoj svet. Jedini spas vidim u tome - ispričao je glumac za Blic.rs.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading