Ljubav Frana i Milene Lasić: Sudbonosne susrete je nemoguće izrežirati

Autor:

15.03.2017 13:21

Foto:

Foto:



Miljenik ženskog dela publike, glumac i pevač Frano Lasić (62) i njegova supruga, beogradska dizajnerka nakita Milena (30), u maju ove godine proslaviće sve godine braka.

Par koji je bio tri godine u vezi pre nego što je odlučio da izgovori sudbonosno "da", spajaju zajednička interesovanja prema slikarstvu, filmovima i putovanjima. Bez obzira na uspešne karijere, Frano i Milena najviše uživaju u zajedničkim trenucima provedenim u njihovom domu, a glumac često svoju dragu iznenadi romantičnom večerom.

– Frano ima običaj da me iznenadi romantičnom večerom ili doručkom. Super kuva, i šta god da spremi sve je ukusno jer je godinama skupljao kulinarske fore i fazone, pogotovo o upotrebi začina. I on je veliki esteta, pa lepo dekoriše sto, zapali sveće, pusti muziku. Sviđaju mi se njegove špagete jer u njih stavlja med, a luk nekako specijalno proprži da se uopšte ne oseća - ispričala je Milena u razgovoru za Gloriju

Od trenutka kada su se upoznali, Frano je znao da je Milena "ona prava".

– Vrlo brzo smo počeli zajednički život, a brak je usledio samo kao logičan naredni korak. Oboje verujemo da odluku kako ćete uvek biti tu jedno za drugo treba krunisati brakom. Jer, svesni smo da sutra donosi lepe, ali i teške trenutke, a mi prosto znamo da ćemo udvoje i ove druge lakše podneti - ispričao je Frano.

I Milena veruje da je njihov susret bio sudbinski.

– Upoznali smo se sasvim slučajno, kako to obično biva, jer sudbonosne susrete je nemoguće izrežirati. Počeli smo da izlazimo, mnogo smo razgovarali i družili se. Nas dvoje imamo dosta sličnih interesovanja iako smo različitih godina. Uživamo u druženju s prijateljima, odlascima na piće i večere. Nikad nam nije važno mesto, već ljudi koji su s nama. Veoma smo posvećeni jedno drugom i nastojimo da vreme koje provodimo zajedno bude što kvalitetnije. Kad završimo sa svim dnevnim obavezama, na kraju dana znamo da se pretvorimo u kućne tipove, pa se opustimo uz razgovor, čitamo ili gledamo neki dobar film. Često idemo u prirodu ili na more – otkrila je dizajnerka u razgovoru za Gloriju.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading