Nebojša Milovanović: Kako se kalio otac troje dece

Autor:

16.03.2017 14:57

Foto:

Foto:



Glumac Nebojša Milovanović i njegova supruga Tijana (36) u oktobru prošle godine dobili su treće dete, devojčicu kojoj su dali ime Nada. Starija deca, kćerka Vera (4) i sin Stojan (2), odlično su prihvatila bebu, čak i pomažu roditeljima oko nekih obaveza.

Melina Džinović: Važno nam je da nam deca budu skromna i normalna, po onim starim vrednostima

Nebojša i Tijana kažu da je podizanje troje dece teško, ali i veoma radosno, te da su oboje želeli veliku porodicu. Za razliku od glumca koga publika najviše pamti iz serije "Vojna akademija" i njegove supruga, koja je po zanimanju arhitekta, mnogi njihovi prijatelji nemaju hrabrosti da se upuste u avanturu zvanu "troje deca".

Sara Grbić: Svi pitaju kako izlazimo na kraj sa četvoro dece, ali meni to zaista nije problem

Mnogi prijatelji su me pitali kakva su naša iskustva i u razgovoru pominjali da bi i oni voleli da krenu našim stopama, ali kažu da se još nisu stekli uslovi za to. Ljudi razmišljaju u stilu – ja bih da se sve skocka pa onda treće dete. A u životu se stvari nikad ne skockaju. Svet je ustrojen na sasvim drugačiji način i sve je pitanje prioriteta. Najvažnije je da smo mi tu, živi i zdravi, a da li ćemo imati još jednu sobu ili nešto drugo – to je mnogo manje bitno. Postoje trenuci u kojima je svaka porodica srećna, ali i oni drugi, a ono što čoveku daje snagu su upravo ti srećni momenti. Oni su najvažniji, sve drugo se zaboravlja. Nedavno smo s decom bili na odmoru, i tada je uvek uzbudljivo: nekome nije dobro, neko se nagutao vode, ili se već dogodilo nešto drugo. Ali trenutno je odlazak na odmor s malom decom takav i mi, svesni toga, uživamo. Iako nije možda onoliko romantično koliko bismo želeli da bude. U porodici se učiš svemu tome, ali i nekim mnogo važnijim stvarima, i shvatiš da ti za decu ništa nije teško da uradiš. Sve prepreke rešavaš u hodu, ideš dalje, gledaš na to kao na stepenice na putu ojačavanja emocija. I mojih, i dečjih, i ženinih. To je ono što jedni drugima neprestano dajemo, ali i uzimamo, baš kao i živce i sve ostalo. Neka vrsta čeličenja – iskren je Nebojša Milovanović.

Komentari. (0)

Loading