Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Majstori skrivenih veza

Autor:

17.03.2017 09:38

Foto:

Foto:



Pošto su ih pre dva meseca upoznali zajednički prijatelji, između glumice i košarkaša rodila se ljubav koju uporno kriju od javnosti na isti način kako su to činili s prethodnim emotivnim odnosima

Glumica Jelisaveta Orašanin (28) i košarkaš Miloš Teodosić (29) novi su ljubavni par. Kako su se upoznali lepotica za kojom posle uloge u seriji 'Ubistvo mog oca' uzdišu svi muškarci i plejmejker reprezentacije Srbije i moskovskog CSKA niko sa sigurnišću ne može tvrditi, izuzev para koji se nije javljao na naše pozive. Evidetno da, poučeni prethodnim iskustvima, ne žele javno da govore o svojoj vezi.

Monika Beluči i Vensan Kasel: Nesvakidašnji par koji je intrigirao svet

Dojučerašnja potencijalna supruga glumca Vuka Kostića (37) sa kojim je prošla ljubav-raskid-pomirenje i kapiten naše košarkaške reprezentacije o čijim zavodničkim poduhvatima se govori podjednako kao o uspesima na terenu, zajedno su više od dva meseca. Upoznali su se kad je on bio u Beogradu, preko zajedničkih prijatelja a očevici tvrde da su se između njih odmah rodile simpatije. Ubrzo su se pojavile i prve zajedničke fotografije, prvo sa utakmice koju je Teodosić igrao 9. februara, a na kojima se vidi kako ga Jelisaveta bodri iz prvog reda na tribinama Megasport arena u Moskvi. Sledećeg dana, po povratku u Beograd, na aerodoromu 'Nikola Tesla' slikali su ih dok su prolazili pasošku kontrolu.

Od tog trenutka javnost danonoćno prati ljubavnike. Mediji su izvestili da je dugonoga glumica upoznala Miloševe roditelje i baku.

Poslednjih meseci često se govorilo da je Jelisaveta obnovila romansu s kolegom, glumcem Vukom Kostićem. Nedavno je, da bi prekinula nagađanja, objasnila čitavu situaciju.

- Prvo što želim da kažem da sam bila u predivnoj vezi s Vukom sedam godina, ali i da mi nismo zajedno od prošlog leta. Mi jednostavno nismo osećali potrebu da o tome obaveštavamo medije i pričamo o privatnom životu. Kažem ovo da ne ispadne da smo 'napravili glupost' kada se piše i priča ovako, nas dvoje nismo zajedno, ali i dalje imamo divan odnos. Pre svega smo prijatelji, radili smo zajedno predstavu, onda 'Ubice moga oca' i normalno funkcionišemo. Nastavili smo dalje s našim životima - rekla je glumica i bez namere da ikome 'olakša' muke i 'prizna' romansu sa Milošem dodala da o tome "ne bi pričala".

- Ništa preko ovoga što sam rekla ne bih pričala. Ovo je zaista poslednji put da govorim o privatnom životu. Takvih priča su pune novine, a niko od toga ne postaje pametniji. Ti natpisi su izazvali toliko pažnje - rekla je ona, misleći na vest o Teodosiću, i ponovila da je "nepotrebno pričati o takvim stvarima".

Kliše ili ipak romantika: Kako je Majkl Daglas osvojio svoju zanosnu suprugu

- Ja sam pre svega glumica, umetnik i trebalo bi o tome da razgovaramo - zaključila je Jelisaveta za domaći portal 'Mondo'.

ZAVODNIČKO ZAKUCAVANJE

Teodosić se, naravno, ne oglašava. To nije činio ni kad se prošle jeseni komentarisala njegova romansa sa Anastasijom Ražnatović, kćerkom folk dive Svetalne Cece Ražnatović. Njih dvoje su bili u tromesečnoj vezi koja je prvo proglašena za ljubav, potom i raskid godine.

Pre nje pričalo se da je u strogoj tajnosti gotovo 12 meseci ljubio zgodnu glumicu Sofiju Rajović. Ni jedno ni drugo nisu želeli da pričaju o razlozima rastanka.

Kad ih obaveze rastave: Kako Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić pružaju jedno drugom podršku

Ali, mnogi su pomislili da je on 'kriv' i to su potkrepili činjenicom da je odbojkašicu Maju Ognjenović, jedinu devojku o kojoj je ikad javno pričao, 'izgubio' zbog neverstva. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2009. a par je nakon četiri godine ljubavi rešio da se rastane. Iako su oboje tvrdili da je kraj usledio zbog česte i duge razdvojenost zbog sportskih obaveza, vrlo brzo je otkriveno da je Maja ostavila Miloša zato što ju je prevario sa manekenkom Jelenom Kuveljić.

Da li će romansa sa Jelisavetom potrajati i 'smiriti' opasnog zavodnika, videćemo. Za sada je jedino izvesno da je dečko o čijim poduhvatima ispod koša se već ispredaju legende i glavni junak Teomanije koja trese sportsku planetu, slab na vatrene crnke.

 

Komentari. (0)

Loading