Ispovest Isidore Bjelice u najnovijem broju Glorije: Drugi beg iz čekaonice za smrt

Autor:

18.03.2017 15:08

Foto:

Foto:



U četiri godine koliko vodi surovu borbu protiv kancera, usput prkoseći mračnim statistikama i lošim prognozama, književnica i novinarka Isidora Bjelica otkrila je da je u životu održava ljubav prema najbližima, sinu Lavu, kćerki Vili i suprugu Nebojši Pajkiću, koji joj je nedavno napisao najlepše ljubavno pismo

Premda se pitanje o tome kako se oseća prirodno nameće, književnica i novinarka, autorka brojnih bestselera, Isidora Bjelica (49) ne želi da je iko to više pita.

- Zabranila sam prijateljima da mi postavljaju to pitanje. Niti u eri selfija ikoga interesuje da sluša o tuđem zdravlju, niti ja želim bilo koga da davim. Samo mogu da kažem da sam dragom Bogu zahvalna što sam još uvek živa i da sam dva puta u klinici u Skoplju spasena od smrti. Zahvaljujući njihovim savremenim metodama lečenja hemio, bioliškim i imuno tretmanima, mogu da živim pored toga što sam na teškim terapijama. Kancer jajnika je jsan od najsmrtonosnijihi, nažalost, stalno se vraća. Većina žena koje sam poznavala nije preživela ni drugi recidiv, a ja sam evo prošla četiri - kaže za magazin "Gloria" Isidora.

Ostatak Isidorine ispovesti pročitajte u najnovijem broju magazina Gloria koji je od 17. marta na kioscima!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading