Veljko Kuzmančević: Glupo je trošiti novac na mondenska letovališta, a ne osetiti pozitivnu energiju prirode

Autor:

20.03.2017 20:53

Foto:

Foto:



Modnoj kreatorki Verici Rakočević (68) i njenom suprugu, kompozitoru i producentu Veljku Kuzmančeviću (33), nikad nije dosadno. I to uglavnom zahvaljujući njegovoj misiji da u Veri, kako joj tepa, probudi uspavanog avanturistu. Prvo su se na njegovo insistiranje preselili iz centra Beograda u kuću na Avali, onda su automobil zamenili motorom, odsedanje u hotelima sa pet zvezdica boravkom u kamperu, a sledeća stepenica u osvajanju slobode je spavanje u šatoru.

Veljko je svojim stilom života pokazao Verici novu definiciju luksuza.

- U početku sam, na njeno insistiranje, imao priliku da boravim u najekskluzivnijim hotelima sa divnim smeštajem i hranom. To nije ništa ružno, ali mislim da je glupo trošiti novac na mondenska letovališta, a ne osetiti pozitivnu energiju prirode. Koliko samo na svetu ima lepših stvari od vožnji jahtama, luksuznim automobilima i avionima.

To misli i Verica, ali nije spremna da se u potpunosti odrekne luksuza.

- Preokret koji sam doživela uz Veljka je ozbiljna stvar. Sve što sam želela da proživim - proživela sam, ovo što imam sa njim je nešto potpuno drugačije, ali daleko od toga da je lišeno komfora, luksuza, lepog. On je drugačiji od mene, pravi je komunista i uopšte ga nije briga za materijalno. Tvrdi da nam je i ovo što imamo mnogo, a znam da bi se i toga odrekao. U tome se ne slažemo, ali lepota našeg odnosa jeste u tome - u tim sitnim ustupcima koje pravimo jedno zarad drugog. Zahvaljujući njemu prevazišla sam neke ranije sastavne delove mog života. On je prvi muškarac koji je uspeo da postigne to da se ja njemu prilagodim i otkrijem tu lepotu prilagođavanja drugome - priznaje Verica za magazin "Gloria".

Komentari. (0)

Loading