Željko Vasić: Ja sam običan tata, a kuvam i najbolji pasulj

Autor:

23.03.2017 20:54

Foto:

Foto:Iako njegov posao podrazumeva dosta odsustvovanja od kuće i dolazak sa nastupa u sitne sate, Željko Vasić se trudi da bude posvećen otac i suprug.

Ivan Bosiljčić: Pet godina braka je malo da bi se svodili bilansi

Pop pevač je ima retku sreću da je sem stabilne karijere uspeo da izgradi i harmoničan porodični život, a na tome je posebno zahvalan supruzi Ivani, psihologu po obrazovanju, sa kojom ima sina Andreju i kćerku Lenku.

?

Објава коју дели Zeljko Vasic (@v.zeca) дана 21. Сеп 2016. у 10:55 PDT

Kada nema koncerte i nije na putu, Željko se trudi da bude običan tata koji svojim mališanima sprema i ukusne obroke.

Sara Grbić: Svi pitaju kako izlazimo na kraj sa četvoro dece, ali meni to zaista nije problem

Nije mi potrebno puno sna. Svejedno u koliko sam sati legao da spavam, uvek sam budan već u devet ujutro. Svaki put kada se vratim kući poljubim decu dok spavaju, a ako je blizu vreme za ustajanje i polazak u školu ili vrtić, spremim im doručak i onda ih probudim. Umem da skuvam i ponešto ozbiljnije. Pravim najbolji pasulj kao i jednu specijalnu vrstu kačamaka. Preko dana klince razvozim na aktivnosti, u školu, gde god treba. Sve češće razmišljam da svoje koncertne aktivnosti organizujem tako da nastupam od marta do jula, i od septembra do Nove godine. Mislim da ću tako imati više vremena za porodicu i privatni život. Nas četvoro smo upravo zbog mog posla navikli da češće idemo na kraća putovanja. Moj najčešći izbor je Italija, jer se u toj zemlji osećam nekako domaće. U početku nam je odvajanje od dece teško padalo, već posle dan-dva pitali bismo se šta rade, nedostajali su nam, ali sada smo se navikli i mi i oni - otkrio je Vasić za magazin "Gloria".

#relaxtime posle #gitarijada #Zajecar #Dunav #Vajuga

Објава коју дели Zeljko Vasic (@v.zeca) дана 14. Авг 2016. у 11:16 PDT

@andrejavasic123 i ja u opasnoj blejci ?

Објава коју дели Zeljko Vasic (@v.zeca) дана 25. Јул 2016. у 10:42 PDT

Jovana Joksimović: Kada volite posao koji radite, onda zapravo i ne radite

Andreja i Lenka se odlično slažu premda su im karakteri potpuno različiti. On je pomirljiv i diplomatičan, dok ona po svaku cenu želi da istera ono što je naumila i prilično je neustrašiva. Sin fizički više liči na tatu, kćerka na mamu.

Deca kao deca, umeju nekada da zadirkuju jedno drugo. Lenka je mlađa, ali je baš zbog toga veliki borac i hrabro čuva svoj prostor. Andreja i ja smo slični, samo ja to ne primećujem tako dobro kao Ivana. Nedavno smo se on i ja nešto sporečkali i supruga mi je rekla: “Željko, svađaš se sa samim sobom”. Lenka je osvojila moje srce onog trenutka kada se rodila. Neprestano joj ponavljam da je najlepša devojka koju sam u životu video. Udvaram joj se svaki dan i učim je kako muškarci treba prema njoj da se ophode. Mislim da sam zadao visoke standarde njenim budućim udvaračima. Pitam se kakav ću otac da budem kada još poraste i kada neki momci krenu da se vrte oko nje. Već me hvata jeza od toga. Ne verujem baš da ću biti kao Nikola Kojo u filmovima “Mi nismo anđeli 2 i 3”, ali ću sigurno biti tata zaštitnik - rekao je pevač za "Gloriju".

Komentari. (0)

Loading