Važili su za najzaljubljeniji par u Holivudu: Zašto su se razveli Kortni Koks i Dejvid Arket

Autor:

25.03.2017 20:36

Foto:

Foto:



Kortni Koks (52), zvezde serijala “Prijatelji” je 14 godina bila u braku sa kolegom glumcem Dejvidom Arketom (45), a važili su za jedan od najzaljubljenijih parova u Holivudu.

Објава коју дели Courteney Cox (@courteny.cox) дана 25. Мар 2017. у 8:46 PDT

Međutim, kada su 2013. godine osluičili da se razvedu, istina je izašla na videlo. Kada su potpisali papire za razvod, njihova ćerkica Koko je imala devet godina.

@courterneycox је поделио/ла објаву дана 25. Дец 2016. у 11:03 PST


Potpuno drugačija shvatanja života i braka, kao i razlika u godinama koja čak i nije bila toliko velika, imali su presudnu ulogu u donošenju odluke da se rastanu.

O tome šta je glumica zamerala svom bivšem, svedoči i podatak da mu je jednom prilikom za rođendan poklonila motocikl, uz veoma značajnu poruku:

- Dragi, odrasti najzad, ne želim više da ti glumim majku.

@courteneyfan000 је поделио/ла објаву дана 9. Феб 2016. у 8:35 PST


Istina, i on nije bio bez primedbi na njihov bračni život, pa je kad su se 2010. razvodili na sudu naveo da je ona imala dnevni raspored koga se striktno držala, a u njemu je bilo označeno jednom nedeljno 45 minuta za vođenje ljubavi.


Supružnici su se i sami čudili kako je ta veza potrajala kad su baš o svemu imali različito mišljenje. Jedna od stvari oko koje nikako nisu mogli da se usaglase bilo je i ime njihove kćerke. Kortni je ljubomorno želela da dete nazove - Kortni, a argument je bio da je to i ime njene majke, devojčicine bake. Sa time Dejvid nikako nije mogao da se složi jer bi kćerku morao da oslovljava imenom supruge i tašte. Na kraju je devojčica nazvana Koko - po majčinom nadimku.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading