Jelena Đukić i Milorad Milinković: Nećemo ćerki birati profesiju

Autor:

25.03.2017 22:35

Foto:

Foto:



Od kada im se pre tri godine rodila ćerka, bračni par, reditelj Milorad Milinković i glumica Jelena Đukić, usmerili su svu snagu na vaspitavanje i negovanje naslednice, koja je već imala prve javne nastupe na kojima je pokazala da je od roditelja nasledila sklonost ka umetnosti.

Kako sami kažu, ćerka Divna je komunikativna i neposredna devojčica, a na letovanju je pokazala da joj ni bina nije strana.

- Nismo mogli da je skinemo s nje, a umela je da ode i sedne kod nepoznatih ljudi za sto i slatko se ispriča s njima. Ništa je nisu razumeli pošto je hotel bio pun stranaca, ali nema veze, ona se odlično se zabavljala - otkriva Milorad.

Oboje tvrde da će se složiti šta god da Divna odabere kao profesiju, bitno im je samo da ne zastrani u poroke.

- Nadam se da ću tako razmišljati i kad bude vreme da se opredeli za zanimanje. Lako mi je sad dok je još mala, videćemo šta će se desiti kad dođe u tinejdžerske godine. Ne znam da li ćemo tada mi biti dovoljno jaki - misli Milorad, a Jelena ističe da ne bi bio problem ukoliko kćerka odabere glumu, mada priznaje da bi joj bilo draže da se bavi nečim drugim.

- Važno je da voli svoj posao. Ukoliko poželi da bude frizerka, samo nek je srećna frizerka. Mene roditelji nikad nisu pritiskali, iako nisu bili za to da postanem glumica jer nisu iz te priče, to im je bilo sasvim nepoznato i strano. Posle razgovora tokom kojeg su shvatili koliko je meni gluma važna nisu insistirali da odustanem od svojih snova. Volela bih da to prekopiram na moje dete, pošto je već sad tvrdoglava- otkrila je Jelena u razgovoru za "Gloriju".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading