Sećanje na Marinka Madžgalja: Život protkan pesmom i ljubavlju

Autor:

26.03.2017 20:15

Foto:

Foto:Na danjašnji dan pre godinu dana prestalo je da kuca srce jednog izuzetnog momka. Talentovani glumac, odličan pevač i muzičar, posvećen otac i pre svega, divan čovek,  Marinko Madžgalj preminuo je u 37. godini nakon teške bolesti.

Godinu dana bez večitog dečaka: Na današnji dan preminuo je Marinko Madžgalj


Glumac koga je publika zavolela u ulozi nespretnog Čede Velje u seriji "Crni Gruja", bio je izuzetno omiljen među kolegama. Kako kažu, krasila ga je krotka narav, vedar duh i jedan opušten stav prema životu.

Verovao je da kad bi ljudi više pažnje posvećivali osobama u svom okruženju umesto materijalnim dobrima, svet bi bio jedno daleko srećnije mesto.

Svoj ljubavni život je čuvao daleko od očiju javnosti, o njegovim vezama se nije mnogo znalo.

Ognjen Amidžić: Od kada sam saznao da je Marinko bolestan nosio sam težinu u sebi

@topcitati је поделио/ла објаву дана 22. Јун 2016. у 6:01 PDT


Čak i o njegovoj velikoj ljubavi, glumici Dubravki Mijatović sa kojom se venčao 2007, i sa kojom je imao ćerkicu Saru, nije se mnogo pisalo. Jednostavno, nisu želeli da svoju intimu dele sa svetom. Podjednako tiho su se i razveli.

Među kolegama je bio omiljen jer je voleo smeh i pesmu.

Njegove interpretacije pesama "Svadbarskim sokakom" Zdravka Čolića, "Bože", "Kradem ti se u večeri" iz serije "Ranjeni orao", ostaće zauvek upamćene.

Danas na groblju na Bežanijskoj kosi, održan je pomen, a brojni prijatelji su došli da ovom izuzetnom momku odaju počast koju zaslužuje.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading