Sergej Ćetković: Supruga i ja smo dugo čekali da postanemo roditelji

Autor:

28.03.2017 12:15

Foto:

Foto:



Pevač Sergej Ćetković (41) uz čije se stihove jednostavno dostiže emotivna katarza ističe koliko mu znači podrška supruge Kristine kojoj je posvetio neke od svojih najlepših kompozicija, kako ga je usvajanje ćerki Lole (7) i Mile (5) u mnogome promenilo i da je roditeljstvo najvažnija uloga u životu svakog čoveka.

A post shared by sergej cetkovic (@cetkovics) on Jul 22, 2016 at 10:28am PDT


Za šarmantnog pevača, koji već deset godina svojim pesmama zavodi publiku u kojoj su pretežno žene, ipak postoji samo jedna - njegova supruga Kristina kojoj je posvetio mnoge balade.

- Pesma “Kristina”, po kojoj prvi CD i nosi naziv, bio je moj poklon njoj. Ta pesma je početak i našeg zajedničkog života, ujedno i moje karijere - ispričao je svojevremeno pevač za "Gloriju".

Njihovu ljubavnu sreću na najlepši način zaokružile su ćerkice Lola i Mila, koje je ovaj par velikog srca usvojio. Pevač često ističe koluko ga je roditeljstvo promenilo.

A post shared by sergej cetkovic (@cetkovics) on Oct 24, 2016 at 10:54am PDT


- Veoma me je promenilo, jer to je ono što smo supruga i ja dugo čekali. Mislim da ne postoje bitnije stvari od toga biti roditelj i ostvariti se po tom pitanju. Deca se iz dana u dan menjaju i ako nisi prisutan, nikakva slika, snimak ili prepričana priča ne može to da ti dočara, jer taj period odrastanja brzo prođe.

A o tome kako ih vaspitavaju i koje vrednosti žele da im usade, Ćetković kaže da primer ima u svojim roditeljima.

A post shared by sergej cetkovic (@cetkovics) on Mar 12, 2017 at 10:05am PDT


- Onako kako su i mene moji roditelji vaspitavali. Osnova karaktera deteta je pre svega dobro kućno vaspitanje. Važno je kako će se ona kada odraste ponašati prema drugima, a najvažnije je da poštuje roditelje i ljude oko sebe - ističe Sergej

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading