Jovana i Željko Joksimović: Kosta pokazuje ljubav prema muzici, biće tatin naslednik

Autor:

29.03.2017 15:32

Foto:

Foto:



Jovana (36) i Željko Joksimović (45) deluju kao dobro uigran tandem. Sporazumevaju se lako. Dovoljno je da im se sretnu pogledi kako bi razmenili informaciju ili emociju. Devet godina zajedničkog života nije ih uvelo u rutinu. Naprotiv, na svakom koraku pokazuju koliko se vole.

Od aprila 2014, kad su dobili sina Kostu, njihov odnos je postao za nijansu intenzivniji, ljubav za mrvicu jača. Osim što im je oplemenio život, Kosta ih je motivisao da brzo shvate kako žele još dece. Trogodišnjak se brzo izborio za status prve porodične zvezde, a o tome koje metode primenjuju u vaspitavanju, popularni par je otkrio u razgovoru za "Gloriju".

- Trudimo se da sledimo način na koji smo Željko i ja vaspitavani. Ne mislimo da je dobro da dete nema nikakve granice i da mu je sve dozvoljeno. Ljubav, pažnja, lični primer, zajedničko vreme ispunjeno kvalitetnim aktivnostima i puno strpljenja – to je naš recept- kaže Jovana.

A čini se da je mali Kosta nasledio i talenat od oca, pa već sada pokazuje interesovanje za muziku.

- Kosta je često kod mene u studiju, to ga veoma raduje. Ima svoje mesto, pušta muziku, ponekad kad je zgodno malo udara bubnjeve. Fascinantno mi je što pokazuje veliku ljubav prema muzici - otkrio je Željko.

Po svemu sudeći, Kosta će biti Željkov naslednik i u poslovnom smislu. Dečaku se očigledno dopadaju i tatine pesme, pa tako veoma burno reaguje kad ih čuje.

- Obraduje se i igra. Sada polako pokušava da otpeva neke refrene što je veoma zabavno - ispričao je Željko s ponosom u razgovoru za "Gloriju".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading