Najzaljubljeniji čovek na planeti: Na šta sve pristaje Džo Manganjelo zbog Sofije

Autor: Maja Gašić

30.03.2017 12:55

Foto:

Foto:Holivudski glumac Džo Manganjelo (39) smatra da su ga pre par godina pitali da li sebe može da zamisli u braku za velikom svetskom zvezdom, zasigurno bi rekao da ne može. Ipak, kad je ljubav u pitanju, sva pravila se ruše.

Glumac koji je morao svojski da se potrudi da osvoji zanosnu Sofiju Vergaru (44), danas ne može da zanisli svoj život bez nje.

?

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Jan 14, 2017 at 1:15pm PST


- Oženio sam devojku koju volim. To je sve što je bitno - rekao je za "Ocean Drive magazine" - Zaista verujem da smo rođeni da budemo zajedno - uveren je glumac.

Najlepši holivudski par proslavio prvu godišnjicu braka

Par se venčao u novembru 2015. godine, ali početak njihove ljubavne priče nije bio bajkovit. Ono što je Sofiju mučilo, bila je razlika u godinama i Džoova reputacija velikog zavodnika.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Feb 26, 2017 at 7:32pm PST


– Nisam htela da se takmičim s drugim ženama za njegovu pažnju. Mislila sam da sam previše stara da se borim s drugim ženama koje su bacile oko na njega. Tako sam mu i rekla: “Prezgodan si, ali previše je to posla za mene i ne želim da izađem s tobom” – iskreno je priznala.

Nakon raskida sa uspešnim biznismenom Nikom Lobom, Sofija nije bila raspoložena za novu ljubav. S Džoom se znala od ranije, ali on je tek tad imao šansu da joj se udavara.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Jan 13, 2017 at 7:06pm PST


Jednom je izjavio da mu se Sofija odavno dopadala, ali budući da je bila zauzeta, ruke su mu bile vezane. Međutim, glumac je bio strpljiv i dočekao je svojih pet minuta. Zbog razlike u godinama Sofija se u početku opirala, ali šest meseci kasnije morala je da se preda.

- Od prvog sastanka, sve sa njom je bilo neverovatno. Bilo je jednostavno u svim onim segmentima u kojima želite da veza bude jednostavma, a s druge strane je bilo i izazova i mnogo zabavnih momenata koji su neophodni u vezi. Tako da sam odmah znao da je Sofija "ona prava".

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Mar 24, 2017 at 7:05pm PDT


Iako nikad nije zamišljao da će njegov ljubavni život imati toliku medijsku pažnju,. Džo kaže da se on i Sofija trude da sačuvaju svoju imtimu koliko je to moguće.

- Ona je jedina žena na planeti zbog koje bih pristao na sve ovo. I sva taj pritisak javnosti nas je zapravo još više zbližio. Mislim, i dalje nam se to ne sviđa, trudimo se da sačuvamo svoju privatnost, ali u svemu tome smo zajedno. Ja nju volim, ona mene voli i to je najvažnije - ističe zgodni glumac.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading