Dženifer Lopez: U raljama profi zavodnika

Autor:

03.04.2017 15:32

Foto:

Foto:



Pevačica i glumica koja iza sebe ima tri propala braka zabavlja se sa sportskim idolom Amerike koji važi za jednog od najvećih srcolomaca, ali i - ljubavnih prevaranata

Više se i ne kriju. Latino zvezda Dženifer Lopez (47) i superstar bejzbola Aleks Rodrigez (41) snimljeni su kako izlaze iz fitnes centra u Majamiju. Džej Lo je prethodno stavila Aleksovu sliku na svoj instagram, ali ju je posle nekoliko sati obrisala i samo lajkovala njegov profil. A sportisti ljubav u fitnes salonu nije nimalo strana. U istom tom Majamiju, takođe u sali za vežbanje, upoznao je 2001. prvu suprugu, psihološkinju Sintiju Skartis. Kasnije je sa njom dobio dvoje dece, kćerke Elu i Natašu, a razveli su se uz Sintijinu optužbu da ju je varao.

Više se ne kriju: Dženifer Lopez ima novog zvezdanog dečka, Rijana pobesnela

Sada, posle skoro decenije i mnogo fitnes salona koje su oboje posetili, Dženifer ističe da ju je Aleksu privuklo upravo to što je i on roditelj. Bračnu prevaru ne pominje, to joj očigledno ne smeta, a i bolje što je tako jer Rodrigez je dokazani serijski zavodnik i - prevarant svojih ljubavnica.

Pre časova fiskulture u Majamiju novopečeni par je imao časove ljubavi na Bahamima. Pevačica je tamo povela i svoje dvoje dece, devetogodišnje blizance Maksimilijana i Emu, koje je dobila u braku sa pevačem Markom Entonijem. Pošto i Džej Lo i A-Rod (kako zovu Rodrigeza) imaju previše iskustva sa paparacima, pažljivo su odabrali lokaciju na Bahamima gde ih niko ne može snimiti. I zaista, nije se pojavila nijedna fotografija sa njihovog romantičnog odmora, ali je suviše blizu bio jedan član pevačicinog “stafa”, koji je kasnije novinarima ispričao kako su blizanci sjajno prihvatili Aleksa.

Ljubav vredna dijamanata: Džej Lo dobila poklon o kome svi pričaju

- On i Dženifer su na istoj talasnoj dužini - dodao je. - Trenutno ih ne zanima ozbiljna veza. Ona je oprezna jer Rodrigeza prati glas nepopravljivog ženskaroša, ali spremna je da mu pruži šansu. Vreme će pokazati imaju li zajedničku budućnost.

Što se prošlosti tiče, njihova zajednička je počela davne 2005. kad je Lopez bila na jednoj bejzbol utakmici i tu se upoznala sa naočitim sportistom dominikanskih korena. Ona je tada bila u svežem braku sa Markom Entonijem, a on usred najveće ljubavi sa suprugom Sintijom.

BOGATO ISKUSTVO

Aleks Rodrigez, rođeni Njujorčanin čiji roditelji su se doselili u SAD iz Dominikanske Republike, pune 22 godine igrao je bejzbol, i u tom sportu, koji je u Evropi gotovo nepoznat, stekao status takve zvezde da ga poistovećuju sa američkim nacionalnim simbolima. Nije bio samo dobar igrač nego i jedan od “najprljavijih”, pa je u karijeri bio suspendovan sa čak 211 utakmica.

Za krah njegovog braka sa Sintijom Skartis optuživana je Madona, s kojom je navodno varao suprugu. Ona je to demantovala (on nije), a kasnije je A-Rod imao čitav niz romansi sa damama sa holivudske A-liste: glumice Kameron Dijaz, Kejt Hadson i Demi Mur, model i profesionalna rvačica Tori Vilson, kao i En Vojčicki, bivša supruga Sergeja Brina, jednog od dvojice osnivača Gugla.

Ljubavni “record” Dženifer Lopez još je bogatiji: bila je u tri braka - najpre krajem devedesetih sa igračem iz svog pratećeg benda Odžanijem Noom, zatim sa glumcem Krisom Džadom (dve godine) i muzičarem Markom Entonijem (deset godina). Samo 24 sata su je delila od četvrtog, sa glumcem Benom Aflekom, ali on je raskinuo veridbu veče pre venčanja. Uz muževe i verenike, njeni momci bili su i muzičar Šon Kombs, glumac Vesli Snajps, gangster Kris Paselo, glumac i koreograf Kasper Smart i kanadski reper Drejk, četrnaest godina mlađi od nje.

Nestašna Džej Lo: Čime je to pevačica ugrozila brak bivšem?

Sa skoro svim svojim bivšim muškarcima (izuzev, razumljivo, Benom Aflekom) ostala je u odličnim odnosima, pa je upravo od jednog od njih i stigla potvrda da je u ljubavi sa Aleksom Rodrigezom.

- Srećan sam zbog Dženifer. I dalje smo prijatelji. Jedno drugome želimo sve najbolje u životu - izjavio je Kasper Smart.

A Lopez je ovih dana, tačnije 20. marta, zablistala u Los Anđelesu na promociji novog dens šoua mreže “NBC Universal”. Bila je u elegantnoj crnoj haljini sa zlatnim detaljima i sa vrtoglavo visokim “lubutenkama” na nogama. Komentari u američkoj štampi bili su: može li se izgledati više seksi?

Komentari. (0)

Loading