Suzana Mančić: Zbog ljubavi sam spremna da odem na kraj sveta

Autor:

10.04.2017 18:33

Foto:

Foto:



Zbog iznenadne udaje kćerke Teodore Suzana Mančić (60) morala je da odloži svoje venčanje sa grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom (67) za septembar. Kako je pre mesec “Gloria” ekskluzivno objavila, voditeljka i njen dugogodišnji verenik planirali su intimnu svadbu u Veneciji 31. marta. Pošto je sa njim već 17 godina u stabilnoj vezi, odavno su i vereni, Suzani je jedino bilo važno da tom činu prisustvuju Simonove i njene kćerke. Planove joj je pokvarila starija kćerka Teodora Kunić (23), koja se pre desetak dana u Las Vegasu udala za biznismena nemačkog porekla Frenka Georga iz Los Anđelesa.

Uz zdravicu mladencima i komentar da nije mala stvar udati kćerku, Simeon je Suzanu pitao šta bi je sada učinilo srećnom: da odmah otputuju u Veneciju i venčaju se, ili da počnu pripreme za odlazak u Ameriku. Bez razmišljanja je izabrala ovo drugo.

- Jedva čekam da vidim gde mi živi dete. Jer, koliko god da sam bila ljuta na nju što nas nije obavestila, kad mi se javila i ispričala da je venčanje bilo baš onakvo kakvo je oduvek želela, sve sam joj oprostila. S druge strane, Simeon i ja smatramo da bi dve svadbe u jednom mesecu bile previše za sve, rešili smo da se nas dvoje venčamo do kraja leta, verovatno u septembru. Ovog puta neće biti odlaganja. Jedino je on insistirao, pošto nije prvi put da odlažemo taj čin, da obećam da ću ćutati dok se to ne desi. Tako da nema šanse da o tome kažem ijednu reč više. Daću vam fotografije kad sve bude gotovo, kao što je moja Teodora uradila.

Simeon će joj praviti društvo na putovanju kod zeta i kćerke. Ali, nije sigurna kad će moći da pođu, zbog njegovih i njenih obaveza, viza i svega ostalog.

- Imam pune ruke posla oko moje produkcije i emisije “Suzanin izbor”, a odnedavno sam angažovana i na Televiziji “Happy”, sa kojom sam i ranije pregovarala o novom formatu. Uglavnom, moj dragi kolega Vanja Bulić i ja ćemo svakog dana od 16 do 18 časova voditi kolažnu emisiju “Posle ručka”.

Suzana i Vanja su i ranije radili zajedno, često su im se ukrštali poslovni putevi.

- Nas dvoje smo i porodični prijatelji, on i njegova supruga Slađana rado provode uskršnje praznike kod mog Simeona na poluostrvu Pilion. To uvek bude odlična zabava sa mnogo smeha, uz gitare.

Još ne zna da li će predstojeće uskršnje praznike Simaon i ona zajedno slaviti, ni da li će im se pridružiti Natalija.

- Ona uživa u divnoj ljubavnoj priči i srećna sam zbog nje. Ubeđena sam da nas ljubav čini kompletnijim i boljim, da je emotivna ispunjenost osnova za sve ostalo. Tako da sa Natalijom nema problema, na trećoj je godini Akademije umetnosti, studira fotografiju, pomalo radi. Sama je kupila rasvetu, mada sam ja uvek tu da joj pomognem. Šalimo se i da sam ja njena banka, jer sve što zaradi ona da meni, a kad zatreba, mama dopuni kovertu.

Dok nam pokazuje kćerkine slike sa venčanja, Suzana nam otkriva da je i sama zbog ljubavi bila spremna da ode na drugi kraj sveta.

- Nisam se baš uputila preko okeana da se udam, ali sam imala fenomenalne izlete. Jednom sam se toliko zaljubila da sam zbog tog čoveka na godinu dana otišla u Bagdad, koji je tada bio pod bombama. Nije važno o kome je reč, to je davno završena priča, ali tek sad shvatam kako je bilo mojoj majci. Ali, i to što sam ja njoj uradila, i ovo što je Teodora meni priredila, sve je za ljude. Neka sam volela i neka moja deca vole, jedino to se računa i pamti - ispričala je Suzana za "Gloriju".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading