Slaven Došlo: Kako me je brzo stečena slava odvela kod psihoterapeuta

Autor: Svetlana Stojaković

11.04.2017 10:02

Foto:

Foto:Nova zvezda srpske kinematografije, glumac koji je za manje od dve godine postao miljenik publike, posebno ženskog dela,  otkriva da je zbog brzo stečene slave morao da potražio pomoć psihologa

Otkada se pojavio na velikom platnu, prvo u “Panami”, potom u “Pored mene” i “Biseru Bojane”, koje je publika prepoznala kao generacijske filmove, bilo je jasno da je glumac Slaven Došlo (25) novi idol mladih. Devojčice su ga odmah zavolele, pozorišna i filmska kritika postale su blagonaklone prema njemu, a njegov talenat potvrđen je mnogobrojnim nagradama.

Na tom putu stekao je status seks-simbola, a iako mu se često vrtelo u glavi zbog siline dešavanja na samom početku karijere, uvek je pronalazio vremena da zastane i posveti se privatnom životu. Svoj emotivni status opisuje kao zadovoljavajući.

Otvaranje Fest-a! @hipokampelefantokamela @nebojsagromilic @elenagromilic Hvala jos jednom @bataspasojevicindividual

Објава коју дели Slaven Došlo Official (@slavendoslo) дана 28. Феб 2017. у 9:05 PST

- Nisam siguran da mi je neophodno da budem u ljubavnoj vezi da bih bio stabilan. Bitno mi je da svaki segment mog života funkcioniše kako treba, da tačno znam gde sam i gde idem. Ali svakako da mi kvalitetan emotivni odnos pomaže da budem spremniji, smireniji, normalniji na svim drugim poljima.

Priznaje da mu gode komplimenti koje dobija za izgled i glumački talenat. Oni mu najčešće stižu na društvenim mrežama.

- Prija mi sve to, kome ne bi. Među tim komentarima postoje poruke tipa “Bože, koliko si odvratan”, kao razne duhovite, kakve su, na primer, ostavljale neke devojčice iz Podgorice. Sve to mi je zanimljivo, razumem te godine kad su vam potrebni idoli, kad idealizujete javne ličnosti, i meni je drago da me tako vide. Sve što ti ljudi napišu na društvenim mrežama možda nema suštinske veze sa mojim životom, ali godi.

Kako mu se život promenio za 180 stepeni u kratkom vremenskom roku, bila mu je potrebna distanca s koje će sagledati šta mu se sve dešava. S malo godina i mnogo talenta odlučio se za veoma zrelu odluku.

A ovde leto... ?

Објава коју дели Slaven Došlo Official (@slavendoslo) дана 7. Апр 2017. у 9:05 PDT

- Kad sam završio akademiju, mnogo toga mi se izdešavalo brzinom svetlosti. U jednom trenutku sam se nalazio na koktel zabavi sa Natali Portman u Kanu, a već u sledećem igrao u predstavi “Ko je rek’o mjau” u Novom Sadu. Trebalo je da obradim gomilu informacija, lica, činjenica, događaja. Zato sam odlučio da posetim psihoterapeuta, da bih u glavi nekako posložio sve te utiske. Nažalost, otišao sam samo jednom, ali mislim da je to generalno vrlo korisna stvar - kaže Slaven koga upravo gledamo u novoj sezoni serije "Vojna akademija".

 

Komentari. (0)

Loading