Branko-Bane Vidaković u novoj "Gloriji": Gluma jača od bola

Autor:

17.04.2017 17:07

Foto:

Foto:



Glumac Branko-Bane Vidaković (57), koji je na Glumačkim svečanostima “Milivoje Živanović” u Požarevcu pao i polomio levu šaku, nalazi se na kućnom lečenju. Lekari su prognozirali da će prvak Drame nacionalnog teatra mesec nositi gips i savetovali mu da za to vreme ne izlazi na pozorišnu scenu.

Mada, znajući da je te noći kad je zadobio prelom, uprkos strašnim bolovima, izašao pred publiku i odigrao predstavu “Ivanov”, za šta je dobio gromoglasan aplauz i titulu glumca večeri, nikoga ne bi iznenadilo da se i ranije vrati na “daske koje život znače”.

U požarevačkom Centru za kulturu, prema rečima očevidaca, sve se brzo izdešavalo. U nameri da uradi poslednju probu pre početka predstave, Bane je sa kolegom Predragom Ejdusom pošao na binu, ali se okliznuo na stepenicama, i da bi izbegao pad na glavu, svom težinom se dočekao na šake. Tako je zadobio višestruki prelom leve šake.

Kolege su ga prebacile u Hitnu pomoć, koja se nalazi u neposrednoj blizini, gde mu je snimljena ruka i utvrđeno da nijedna koščica nije probila meko tkivo.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 14. aprila!

Komentari. (0)

Loading