Al Paćino: Smrt majke bacila me je u vrtlog poroka

Autor:

23.04.2017 14:36

Foto:

Foto:



Biti slavan danas potpuno je drugačije nego što je to bilo pre dvadeset godina - dođavola, ne znam šta se ovo sada događa! Imam Fejsbuk profil, koji je lajkovalo 5,4 miliona ljudi. Šta to znači - pita se čuveni glumac Al Paćino u kolumni za "Njuzvik“ i dodaje:

De Niro, Paćino i Kopola ponovo zajedno: U čast 45. rođendana “Kuma” festival Trajbeka okuplja ekipu kultnog filma

Naučio sam da živim bez anonimnosti. Godinama nisam bio u prodavnici ili u metrou. Mojoj deci je teško da sa mnom izađu na neko javno mesto. Biti slavan danas potpuno je drugačije nego što je to bilo pre dvadeset godina - dođavola, ne znam šta se ovo sada događa. Luksuz je za mene da negde budem osamljen i da me niko ne prepozna.

Nikada se glumom nisam bavio zbog novca. Bilo je trenutaka kad sam bio mlad i kad mi je bio potreban novac: posle fakulteta bio sam nezaposlen i nekoliko dana sam spavao na ulici. Ali nikada nisam bio materijalista. Iako bih za sebe, zbog načina života, mogao da kažem da sam rasipnik.

Al Pacino is Tony Montana in Scarface (1983), Brian De Palma ?? #CinemaDream

A post shared by Cinema_Dream ® (@cinema_dream) on Apr 21, 2017 at 5:45am PDT

Moj deda Džejms Džerardi naučio me je da budem vredan. Bio je zidar i za njega je rad - bilo kakav rad - bio najveća radost u životu. Odrastao sam želeći da radim ono što volim. Radost prilikom rada ono je što me održava.

Moji učitelji su mi govorili da mi nedostaje očinska figura. Nisam bio razuzdani tinejdžer, ali sam bio tu negde blizu. Moji roditelji su se razveli kad su meni bile dve godine i od tada otac nije bio u mom životu. Zato sam želeo da imam drugačiji odnos s mojom decom - ćerkom Julijom (25 godina) i blizancima Antonom i Olivijom (14 godina). Želeo sam da budem odgovoran za njih, tako da sam pola vremena provodio u Los Anđelesu, a pola u Njujorku.

Deca su promenila moj pogled na svet. Pre nego što sam dobio njih troje, bio sam dovoljan sam sebi. Gluma mi je bila sve: sada, zbog njih, gluma predstavlja samo delić mog života.

Najgori trenutak u životu bio mi je gubitak majke i dede - umrli su u roku od godinu dana. Imao sam 22 godine kad su me napustile dve najvažnije osobe u mom životu, što me je bacilo u vrtlog poroka. Praktično, te sedamdesete za mene su bile izgubljene, a onda sam 1977. prestao da pijem i fokusirao sam se na rad.
Razumem moć društvenih mreža, iako nisam aktivno prisutan na njima. Imam Fejsbuk profil, koji je lajkovalo 5,4 miliona ljudi. Šta to znači? Ne znam, ali cenim te platforme kao način da poruku pošaljete svetu.

Majkl Korleone iz filma "Kum“ bila je i još uvek je najteža uloga koju sam odigrao. Nisam ga video kao gangstera: njegova misteriozna pojava zapravo je bila njegova snaga. Nažalost, filmski studio na početku to nije osetio i želeli su da me se reše. Bio sam na početku karijere, pored mene je bio veliki Marlon Brando, ali samo i jedino zahvaljujući reditelju Fransisu Fordu Kopoli ostao sam deo projekta.

This is Corleone Family (not mafia). The father is called Don Vito Corleone, a sicilian man who moved to New York, and his wife' name is Carmella. They have 4 children: Santino (alias Sonny), Federico (alias Fredo), Michael, Constanzia (alias Connie) and 'Tom Hagen'. Sonny had with his wife (Sandra) 4 children (Francesca-Kathy-Frankie-Santino jr.) and 1 (Vincent Mancini) with his mistress (Lucy Mancini). Michael is married with Kay and they had 2 children (Anthony-Mary) and Michael had a second wife (Apollonia). Tom had 3 children (Two Daughters-Frank-Andrew) with his wife (Theresa). Connie had with her husband (Carlo Rizzi) 2 children (Victor-Michael Francis) and she'll have another husband. Fredo is married to with Deana Dunn. This is a very big and unit family. They have always been able to stay strong and unit despite the problems they've met. We should learn from this family the courage and love among relatives. #thegodfather #Vitocorleone #Don #love #robertdeniro #family #corleone #marlonbrando #alpacino #lovefamily #bigfamily #italy #sicily #lovefilm #thegodfather2 #thegodfather3 @the.godfather @thegodfather_elpadrino @denirobooty @robert_de.niro @robert_de_niro_official @iloverobertdeniro @alpacino40 @alpacino_forever @alpacino_official @deniro.pacino.daily

A post shared by the godfather? (@the_godfather_fan) on Aug 30, 2016 at 1:18pm PDT

Moji baba i deda došli su iz sicilijanskog grada koji se zove Korleone. Sudbina? Da, možda - to je veoma čudna koincidencija. Ali svaki život ima toliko obrta i nepoznanica.
Ljudi misle da između mene i Roberta de Nira postoji rivalstvo. Dobro ga poznajem. On mi je prijatelj i zajedno smo prošli kroz slične stvari. Volim ono što radi u komedijama - to je genijalno.

Komentari. (0)

Loading