Aca Lukas: Ćerke savetujem da beže od budala i ludaka

Autor:

24.04.2017 15:36

Foto:

Foto:



Pevač Aleksandar Vuksanović ovih dana proslavlja sedmu godišnjicu braka sa suprugom Sonjom, koja mu je podarila petogodišnju Viktoriju, a kako ima i odraslu decu iz prethodnih brakova, ne isključuje mogućnost da uskoro dobije prvo unuče

Pevača Aleksandra Vuksanovića (48), poznatijeg po nadimku Aca Lukas, koji je od 17. godine u muzici, malo šta može da iznenadi. Pa ipak, uspeli smo da ga zbunimo pitanjem da li je spreman za ulogu dede, što je uz njegov prepoznatljiv rokerski imidž teško zamisliti. Otkrio nam je i da za sedmu godišnjicu braka od supruge Sonje Vuksanović (41), sa kojom je dobio sada petogodišnju Viktoriju, očekuje samo poljubac, dok će on nju, po tradiciji, iznenaditi poklonom. Kako iz prethodnih brakova ima još troje dece, sinove Lazara i Andreju i kćerku Miljanu, koja je nedavno napunila 26 godina i u ozbiljnoj je vezi, vrlo je moguće da će uskoro dobiti i prvo unuče.

Možete li sebe da zamislite u ulozi dede?

- Ne pitajte, ne mogu nikako. Ali Miljana jeste ozbiljna devojka, radi i ima divnog dečka, tako da je sve moguće. Ona je super. U stvari, sva moja deca su dobra, fina, kulturna, vredna i prizemna, ne lete. I na to sam najponosniji. A što se tiče te uloge dede, pa dobro, šta je - tu je.

 

Pričate li Miljani i Sofiji, Sonjinoj kćerki iz prethodnog braka, od kakvih tipova da beže?

- Teško je decu, pogotovu kćerke, to podučiti, jer nije lako znati ko kome odgovara. Naravno, savetujem ih da beže od budala i ludaka. Ali, od njih svako treba da beži.

A traže li sinovi od vas savete kad je reč o ljubavnim vezama? I jesu li vas upoznali sa nekom svojom devojkom?

- Nisu, ovaj mlađi verovatno ima devojku, ali je još nije “prijavio”. Stariji izgleda nema vremena da me upozna sa devojkom. Jer, dok dođe vreme za to, on već nađe neku novu.

Zavodnik je na oca?

- Ne znam na koga je, da li je na oca, međutim, njegov ljubavni život nije baš za pohvalu. Ali dobro, još je mlad.

Mešate li se deci u izbor partnera?

- Apsolutno ne.

Šta vas najviše raduje u ovoj životnoj fazi?

- Moja najmlađa kćerka Viktorija. Ona mi je glavna zanimacija. Valjda zato što sam sad u tim godinama kad mi je sve drugo manje važno. Ona mi je i lek i uspavanka, sve. I kad je neko pita šta si ti, uvek kaže: “Tatina mezimica”.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading