Maja Volk u novoj "Gloriji": Nikad se nisam osećala ovako seksi

Autor:

28.04.2017 10:02

Foto:

Foto:



U sklopu priprema za venčanje sa profesorom atropologije iz Atine Nikosom Gusgunisom beogradski dramaturg i književnik istetovirala je na ramenu dva morska konjića koja simbolizuju njihovu ljubav

Ljubav sa profesorom antropologije iz Atine Nikosom Gusgunisom, kog je upoznala preko interneta i za kog će se ovog leta udati, učinila je da Maja Volk (58) na pragu sedme decenije života radi neverovatne stvari. Dramaturg, književnik i profesor nedavno se vratila sa Severnog pola gde je planinarila sa lokalnim stanovnicima na minus 40, potom je operisala kataraktu i oporavila se za dan, zatim otišla u Grčku da proslavi Uskrs i po povratku kući se istetovirala organskim bojama. Tetovaža dva morska konjića na njenom levom ramenu simbolizuje ljubav koju neguje sa Nikosom, zbog kog je spremna na velike korake, pa i na to da se trajno preseli u Atinu.

- Kad se dva morska konjića vole, to je pravi balet. Morski konjić je jedino muško koje nosi bebe u stomaku, i nije ni riba ni mekušac, niti sunđer, a ni školjka. On je nešto jedinstveno po lepoti i neobičnosti. Nećkala sam se između toga da istetoviram pegaza i morske konjiće, a onda sam se odlučila za ove druge. Zašto? Zato što se deset godina nisam osećala seksi. Nedavno sam se vratila iz Atine gde boravim deset-petnaest dana mesečno. Još uvek završavam gomilu poslova u Beogradu, pa mi kad odem tamo deluje kao da sam na ljubavnom odmoru, nemam utisak da sam se preselila. U Atini se regenerišem i sve mi je teže da se vraćam u Beograd.

Ostatak ovog zanimljivog intervjua sa Majom Volk pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 28. aprila i uz čiju kupovinu dobijate na poklon CD grupe Frajle!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading