Božo Vrećo u emotivnoj ispovesti za"Gloriju": Imam dečka i zaljubljen sam

Autor:

30.04.2017 10:28

Foto:

Foto:



Popularni bosanski izvođač sevdalinki Božo Vrećo (33) pronašao je dečka s kojim uskoro namerava da se preseli u jednu evropsku zemlju s tolerantnijim stavom prema istopolnim partnerima.

Iako u svojim pesmama često peva o ljubavima s tragičnim krajem, u privatnom životu ovog autentičnog umetnika situacija je potpuno drugačija.

U ekskluzivnoj emotivnoj ispovesti za “Gloriju” Božo prvi put javno govori o svom dečku ị njihovim planovima za zajedničku budućnost koje kuju u pauzama između priprema za njegov beogradski koncert zakazan za 10. maj na “Kolarcu”.

- Ljubav mi se zaista desila kad sam najmanje očekivao. Želeo sam ljubav, molio sam se Bogu da se pojavi neko, i sada sam u vezi. Sasvim spontano smo se upoznali zahvaljujući zajedničkim prijateljima, a onda se dogodio onaj jedan pogled nakon kojeg smo znali da smo srodne duše.

Ostatak emotivne ispovesti popularnog pevača sevdalinki pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 28. aprila i uz čiju kupovinu dobijate na poklon CD grupe ” The Frajle”!

Komentari. (0)

Loading