Čitajte u novoj “Gloriji” sve o neobičnim hobijima sastava “The Frajle”: Prva ljubav Nevene Buče

Autor: Svetlana Stojaković

30.04.2017 15:54

Foto:

Foto:Sestre Nevena (38) i Jelena (35) Buča odrasle su u muzikalnoj porodici. Mada je akademsko obrazovanje stekla završivši studije psihologije, Nevena se nije mnogo dvoumila kada je izabrala prvu ljubav - muziku.

- Jeleni sam kao mlađoj sestri pravila pozorište u kući čim se rodila, pevala joj i organizovala predstave - priča Nevena, a Jelena dodaje da Nevena čak nije imala strpljenja ni da sačeka da se ona probudi, nego joj je otvarala oči na silu i budila je muzikom.

Muzika je neodvojiva od porodice Buča. Mama Milica bila je vaspitačica, svirala je harmoniku, pevala, objavila zbirku pesama, a nekoliko njenih pesama izvodi i dečji hor “Kolibri”. Tata Borivoje je svirao gitaru i imao svoj bend, a i najmlađa sestra Milena nije izneverila porodičnu tradiciju pa je nakon završene muzičke akademije, master studije završila na Floridi.

Ostatak teksta o članicama ovog zanimljivog sastava pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 28. aprila i uz čiju kupovinu dobijate na poklon CD grupe ” The Frajle”!

Komentari. (0)

Loading