Čitajte u novoj “Gloriji” sve o neobičnim hobijima sastava “The Frajle”: Jelena Buča - ekolog po zvanju, umetnica u duši

Autor: Maja Gašić

01.05.2017 11:23

Foto:

Foto:Članice omiljenog ženskog benda “The Frajle”Marija Mirković, Nataša Mihajlović i sestre Nevena i Jelena Buča, osim muzikom pažnju izazivaju i neobičnim hobijima i životnim izborima.

Mada su sestre Nevena (38) i Jelena (35) Buča akademsko obrazovanje stekle prva završivši studije psihologije, druga ekologije, opredelile su se za prvu ljubav, za muziku.

- Nevena i ja smo, uprkos tome što smo učestvovale na brojnim festivalima i u jednom mjuziklu, upisale druge fakultete i završile ih, jer je roditeljima bilo bitno da steknemo diplome i osamostalimo se. Ali znali su koliko nam je muzika važna, tata nas je čak, dok smo bile manje, uvek pratio na razna muzička zbivanja, te nisu imali ništa protiv kad nam je ona, sasvim spontano, s vremenom od hobija postala profesija - tvrdi Jelena.

Ostatak teksta o članicama ovog zanimljivog sastava pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 28. aprila i uz čiju kupovinu dobijate na poklon CD grupe ” The Frajle”!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading