Snežana Jeremić Nešković u novoj "Gloriji": Sreća se zove Julija

Autor:

05.05.2017 15:19

Foto:

Foto:



Zahvaljujući veštačkoj oplodnji glumica Pozorišta na Terazijama rodila je devojčicu koja joj skoro svake noći spava na grudima i kojoj peva pesmice uverena kako su deca smisao života

Glumici Snežani Jeremić Nešković (38) konačno se ostvario životni san: 11. aprila na svet je donela devojčicu Juliju. Ona i njen suprug Predrag Nešković jedva su dočekali da postanu roditelji, tata je kćerku video čim je izašla iz porodilišta i oboje su taj trenutak doživeli veoma emotivno, zaplakali su kad su zajedno izgovorili: “Imamo bebu”. Julija je začeta veštačkom oplodnjom, baš kao i njihovo prvo dete, sin Mihailo, kog su izgubili sedam dana nakon što se rodio. Tokom čitave trudnoće oboje su strepeli da li će ovaj put biti sve u redu.

- Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija - priznaje Snežana. - Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja i nisam ni stigla da se obradujem. Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam videla bebu bilo me je strah, strepela sam da li je s detetom sve dobro.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 5. maja!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading