Marina Gobović: Trudnicama se ispunjavaju sve želje

Autor:

05.05.2017 19:00

Foto:

Foto:



Članica dueta ‛Sestre Gobović’ porodiće se početkom juna i na svet doneti decvojčicu Katarinu, kojoj je ime izabrala uz pomoć supruga Bojana, a u odnosu na prvu trudnoću sa sinom Jankom, kada je jela mnogo mandarina, u drugoj tamani jabuke

Uprkos tome što je ušla u osmi mesec trudnoće, pevačica Marina Gobović (32), članica dueta “Sestre Gobović” u kom peva sa sestrom bliznakinjom Marijom, aktivno nastupa i publici predstavlja naše etno nasleđe. Posebno je raduje činjenica da će u junu, kada joj je termin za porođaj, na svet doneti devojčicu. Cela porodica se raduje prinovi, posebno suprug Bojan Kovačević (35) i trogodišnji sin Janko.

- Mi smo velika familija s mnogo dece. Volimo to što smo brojni. Vest o mojoj drugoj trudnoći svi su sa oduševljem prihvatili, ali moram priznati da se najviše obradovao sin Janko - kaže Marina i dodaje: - On je sve najbliže obavestio rečenicom: “Mama će meni da rodi bebu”. U kući se trenutno najviše priča o tome kako će mi pomagati. Veoma je ushićen. Saznali smo da čekamo devojčicu i već smo joj smislili ime. Zvaće se Katarina. Janko je pripremljen za dolazak bebe, ali tek kada je donesemo kući moći ću da kažem koliko je zaista spreman za to. On je sada centar naše pažnje, ugađamo mu, mada nije razmažen dečak.

Kako joj muzika predstavlja veliko zadovoljstvo i inspiraciju za mnoge životne poduhvate, i dalje nastupa, iako joj je trudnički stomak sada lako uočljiv.

- Osećam se sjajno. Kad sam prvi put ostala u drugom stanju, mnogo sam jela mandarine, a sada jabuke. U kući imamo izbor jabuka raznih sorti, i to u velikim količinama. Nemam neke posebne zahteve, a nisam se ni ugojila. Planiram da se opet porodim u KBC “Dragiša Mišović”, gde mi trudnoću vodi doktorka Ljubica Simonović. Suprug neće biti na porođaju. Mislim da je to nešto što žena mora sama da prođe i da nema potrebe za prisustvom partnera. Ulazim u osmi mesec trudnoće i vreme mi brzo prolazi. Nastupam, pevam, gostujem u TV emisijama. Moram da priznam da me je sestra Marija razmazila preuzimajući poslove organizacije. Nedavno smo snimile pesmu “Svoja sam” sa trubačkim orkestrom Dejana Ilića. Rado izvodimo numere sa trubačima u posebnim prilikama, uglavnom na slavljima. Kada dolaze strane delegacije, pozivaju Mariju i mene da otpevamo našu himnu i da predstavimo srpsku izvornu baštinu. Na to smo posebno ponosne.

Kada je dvanaest meseci posle venčanja saznala da će sa Bojanom dobiti i bebu, nije bilo dileme oko toga ko će joj dati najkorisnije savete.

- Ako imate sestru bliznakinju, zna se kome ćete prvo saopštiti tako divnu vest da čekate prinovu. Marija i ja imamo i dve godine stariju sestru Anu, sa kojom smo takođe veoma bliske. Ona je, kao i Marija, mama dvoje dece, kćerke i sina. Ipak, sa Marijom sam pričala o svemu vezano za trudnoću i porođaj, jer se ona prva ostvarila u ulozi majke. Mislim da je to bila prava sreća za mene, pošto nepoznato ume da plaši, a uz nju mi se sve to činilo bliskim.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading