Nataša Mihajlović: Važno je da imate porodicu i prijatelje koji vas drže u ravnoteži

Autor: Maja Gašić

06.05.2017 22:00

Foto:

Foto:Novi CD sastava "The Frajle" pod nazivom “Ljubav na dar” koji je izašao 28. aprila, optimističan je, vedar i lepršav. Trinaest novih pesama najavljuju lepo leto pred nama, a za naslovnu numeru već je snimljen i spot.

Kako svi ljubitelji dobre muzike znaju za njihove pesme, koje su postale neizostavni deo svake proslave u regionu, posebno u Srbiji, poželeli smo da vam članice novosadske grupe “The Frajle” predstavimo na način na koji to do sada nije urađeno. Samo za čitaoce “Glorije” Marija Mirković, Nataša Mihajlović i sestre Jelena i Nevena Buča otkrivaju svoje nepoznate strasti i ljubavi.

Nataša Mihajlović - vođa razigrane družine

Nataša Mihajlović (38) odrasla je na farmi zečeva i čitav život obožava životinje.

- Još kao klinka sam se igrala sa konjima, koje je držao deda, kasnije sa zečevima i mačkama koje smo imali zbog miševa, a sad uz četiri mačke čuvam i tri psa. Mačke su se dolaskom kučića “povukle” na više pozicije, posedale su na prozorske daske, a Riki, Fina i Veca su vesela družina koja me svakodnevno razgaljuje. Rikija sam dobila iz jednog legla iz Sremske Kamenice, a godinu kasnije u najlon kesi pored kontejnera pronašla sam čitavo leglo štenaca koji još nisu bili ni progledali. Nisam mogla da dozvolim da uginu, pokupila sam ih i odnela kući. Tada sam živela sama u Novom Sadu i ne znam ni sama kako sam uspela da ih odgajim, trebalo ih je hraniti na svaka dva sata. Organizovala sam drugarice koje su na smenu dežurale kad bih ja otišla na put, nastup ili neko gostovanje. Kad su odrasli, mužjake sam poklonila prijateljima, a meni su ostale dve kuje, vedre i vesele, koje se sad odlično slažu sa Rikijem. U međuvremenu sam se iz Novog Sada vratila u Sremsku Kamenicu kod roditelja, u porodičnu kuću na samom nasipu kraj Dunava.

Nataša uživa u šetnji kraj reke sa svojom razigranom družinom, gde nalazi preko potreban mir.

- Bukvalno sam blagoslovena time što živim na obali, tu su mi kej i reka, kao i Kamenički park u kome skoro svakodnevno šetam s mojom razigranom družinom, a često nam se pridruži i moja dvoipogodišnja kumica Maša. Leti se s ljubimcima kupam u Dunavu, to nam je jedna od omiljenih aktivnosti. Psi vas nekako drže u sadašnjosti, odmah osete ukoliko ste neraspoloženi i trude se da vas zaokupe i uvuku u svoju igru. Kad vodite dinamičan život s dosta obaveza i nastupa i upoznajete mnogo ljudi, veoma je važno da imate neki svoj svet i mir, porodicu i prijatelje koji vas drže u ravnoteži, pa onda gde god da otputujete taj mir nosite u sebi.

 

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading