Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić u novoj "Gloriji": Prave stvari se dešavaju brzo

Autor:

12.05.2017 12:50

Foto:

Foto:



Još dok je javnost bila u nedoumici da li su u vezi, glumica i košarkaš zakazali su venčanje za 25. jun u jednom prestoničkom restoranu, čime su potvrdili da je u pitanju velika ljubav a ne puka avantura

Iako su mnogi mislili da veza glumice Jelisavete Orašanin (28) i kapitena naše košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića (30) neće potrajati, desilo se ono najlepše - njih dvoje će se venčati 25. juna.

Kad smo Jelisaveti čestitali na skorašnjoj udaji i u ime magazina “Gloria” joj poželeli mnogo sreće u braku sa Teom, ona nam se zahvalila, a samo dan kasnije oglasio se i on. U međuvremenu, saznali smo da će svadbi prisustvovati oko 200 zvanica, mahom iz sveta sporta i glume, kao i Jelisavetina i Miloševa rodbina. Za sada se zna i da će svečani čin biti u jednom beogradskom klubu.

- Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - izjavio je Miloš, a poslednjih dana se čulo i da je ideja budućih mladenaca da gosti novac planiran za poklon uplate u humanitarne svrhe, tačnije za lečenje dece.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 12. maja!

Komentari. (0)

Loading