Viktor Troicki o dolasku bebe: Dobiti dete je sreća potpuna i ja jedva čekam da je osetim!

Autor: Maja Gašić

17.05.2017 10:23

Foto:

Foto:Viktor Troicki, koji se trenutno nalazi na turniru u Rimu, uskoro će postati tata. On i njegova supruga Aleksandra Đorđević čekaju prvu bebu, a na pomen tog lepog događaja, teniser se osvrnuo na trenutak i zabunu koju je uneo njegov kolega i prijatelj Novak Đoković kada je u Madridu napisao na kameri “Dobro došla na ovaj svet Ina”.

- Znam za to, kako ne bih znao! Svi su novinari zvali mog tatu da mu čestitaju. Ali nije tu Novak mislio na moju bebu. Naša će uskoro. Doktori su rekli pred kraj Rolan Garosa. Malo su me smirili. Prvo su rekli prve nedelje, ali sačekaće beba kraj - ispričao je reniser u razgovoru za "Blic".


Viktor Troicki i Aleksandra Đorđević: Dobro da bolje ne može biti

Jeste li uzbuđeni?

- Kako da ne. Imam i tremu jer ne znam šta me sve čeka. Sve će i Aleksandri i meni biti novo, uzbuđeni smo i jedva čekamo.


Šta mislite kako ćete se snaći u novoj ulozi?

- Nadam se dobro. Svi kažu da je to najlepši period, da je kada dobijete dete sreća potpuna i ja jedva čekam da je osetim. Biće novo iskustvo, ali tek nam sledi najlepši period u životima.

Vi i Novak ćete u ovoj godini postati očevi, pričate li o roditeljstvu?

- Na turniru u Monte Karlu bili smo zajedno sa suprugama pa smo razgovarali. On je iskusniji, tako da cenim svaki savet koji dobijem. Mada, Aleksandra sve to mnogo više upija, sa Jelenom je pričala. Ja sam još uvek toliko uzbuđen da ne znam šta me čeka.


Na turnire ćete sada putovati u proširenom sastavu?

- Isprva nećemo jer će bebica biti mala, ali kasnije da. Biće mi interesantno da sve organizujem i uklopim. Ma biće sve sjajno.

Kad vas opet vidimo u Beogradu?

- Pa kada se Aleksandra porodi. Bio sam prošle sedmice, odlučio sam da preskočim Madrid da bih bio sa njom i eto me nazad čim mi javi da je bebica krenula.


Ime bebe povezano je sa porodičnom tradicijom

Kako će se zvati beba?

- Izabrali smo ime, sve što mogu da kažem je da ima veze sa porodičnom tradicijom. Dogovorili smo se da ne pričamo nikome, samo moji roditelji znaju za to - kroz osmeh kaže Viktor za “Blic”.


Inače, Viktorova supruga Aleksandra juče je proslavila rođendan, a na njenu adresu stigli su baloni, torte, buketi cveća...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading