Ivan Mihailović: Klisura mi je kao mlađi brat, a divna ekipa iz "Vojne akademije" je moja porodica

Autor: Svetlana Stojaković

18.05.2017 09:02

Foto:Ivana Mihailovića glumačkom zvezdom učinila je uloga Mirka Klisure u seriji i filmu “Vojna akademija” pa i dan-danas kad je neko pomene, u njemu se probude posebne emocije. A posle “Akademije” talentovani umetnik, koji je FDU završio u klasi Dragana Petrovića Peleta, nastavio je da niže poslovne uspehe.

#va

Објава коју дели ivanmihailovic (@ivanmihailovic) дана 29. Јул 2016. у 9:06 PDT

Kako sa ove distance gledate na lik Klisure iz serije “Vojna akademija”, koji vam je i doneo veliku popularnost?

Sa dosta sete i emocija. Nekako ga doživljavam kao mlađeg brata, tačnije drugog mlađeg brata - otkrio je za "Gloriju" mladi glumac.

Voleo bi, kaže, da se ekipi ove izuzetno gledane serije priključi i njegova kuma Nina Janković, jer je među kadetima gotovo čitava njegova klasa.

- Fali Nina, ali ko zna! Biće još serijala. Raditi s ljudima s kojima si studirao nešto je najdivnije na svetu. To je porodica koju poznaješ u svakom smislu i to mnogo pomaže. Nemamo tu barijeru u startu kao kad nekog tek upoznaš, pa treba da radiš s njim. Deset godina unazad se poznajemo i predivno je sarađivati sa njima - kaže za Blic Mihailović.

Jelisaveta Orašanin o privatnosti, Milošu i Vuku: Koliko vidim, sve o meni znate

A kako izgleda najbolji provod sa kolegama sa klase, popularni Klisura priča za "Gloriju":

#teatarvihor #teskojerecizbogom

Објава коју дели ivanmihailovic (@ivanmihailovic) дана 14. Јул 2016. у 4:38 PDT

Tako što svi otputujemo na karneval u Šabac, odakle je moja kuma Nina Janković, pa maskirani tri dana provodimo na ulicama malog Pariza – kako nazivaju taj grad. Mogu da vam potvrdim da je tamo bolji provod nego u Riju.

Nini Janković ste bili kum na venčanju. Bili ste i na svadbi kod Tamare Dragičević, a uskoro se udaje i Jelisaveta Orašanin. Šta ste joj spremili za svadbu?

- To će ostati tajna, iznenađenje. Ne smem da pričam o tome.

Jos par dana... i ?

Објава коју дели ivanmihailovic (@ivanmihailovic) дана 1. Дец 2016. у 5:05 PST

Tamara Dragičević: Majčinstvo ne može da se opiše rečima

S obzirom na to da "Vojna akademija” ima nekoliko serijala i da ste je snimali godinama, da li biste mogli da studirate pravu Vojnu akademiju?

- Toliko sam vremena proveo tamo, da sam na neki način to već diplomirao i tako završio i vojni rok i Vojnu akademiju. Zaista smo shvatili kako sve radi. Ušli smo u sve pore te institucije, koja dobro funkcioniše, baš onako kako je u seriji.

#večeras svačim izazvani ❤️

Објава коју дели ivanmihailovic (@ivanmihailovic) дана 7. Нов 2016. у 5:49 PST

Šta ne biste mogli da podnesete kad je reč o vojsci?

Dragana Dabović i Ivan Mihailović: Ljubav u seriji, ljubav u privatnom životu

- Ono što vojnički ne bih mogao da podnesem je rat. Mislim da vojska treba da postoji, a ratovi da prestanu. Mnogi su govorili protiv rata, a ratuje se stalno. Hajde da se malo volimo - kazao je Ivan za Blic.

Komentari. (0)

Loading