Ana Dabović u novoj "Gloriji": Tačka na ljubav nakon tri i po godine burne veze

Autor:

21.05.2017 10:53

Foto:

Foto:



Posle tri i po godine burne veze atraktivna košarkašica reprezentacije Srbije i Los Anđeles sparksa i poslovni čovek i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas raskinuli su zbog razdvojenosti i različitih pogleda na budućnost

Košarkašica Ana Dabović (27) i uspešan poslovni čovek Dragan Đilas (50) raskinuli su ljubavnu vezu pre dva meseca. Kad smo tim povodom zatražili komentar od bivšeg predsednika Košarkaškog saveza Srbije, poručio nam je:

- Zaista nikad ne pričam o svom privatnom životu.

Isto kaže i Ana, koja je zbog priprema naše reprezentacije za kontinentalni šampionat u Češkoj doputovala iz Amerike u Srbiju i trenutno se nalazi na Zlatiboru. Razlog rastanka su, kako su ispričali njihovi zajednički prijatelji, sve češće razmirice, ali i udaljenost, pošto Đilas živi u Beogradu, a Ana u Los Anđelesu gde igra za tamošnji klub Sparksi u okviru WNBA lige.

Par koji je od prvog dana izazivao ogromnu pažnju javnosti što zbog velike razlike u godinama, što zbog činjenice da su oboje vrlo uspešni u svojim profesijama, počeo je da se zabavlja 2013. Bivši gradonačelnik Beograda iza sebe je imao već dva braka u kojima je dobio četvoro dece, a Ana nije pričala o svojim bivšim momcima.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 19. maja!

Komentari. (0)

Loading