Valentina i Vladimir Stojković u novoj "Gloriji": Želimo još dece

Autor:

21.05.2017 17:18

Foto:

Foto:



Za uspešnog sportistu i njegovu suprugu nema dileme: pošto su pre tri meseca dobili sina Vladana, nameravaju da u bliskoj budućnosti prošire porodicu, čemu se najviše raduje Lav, sin golmana reprezentacije Srbije iz prvog braka

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković (33) i njegova supruga Valentina (25), koji su se venčali u junu prošle godine, pre manje od tri meseca postali su roditelji dečaka kome su dali ime Vladan.

Pošto je Vladimir tada igrao u engleskom drugoligašu bogate istorije Notingem forestu, Valentina je sve do devetog meseca trudnoće bila sa njim, da bi došla da se porodi u Beogradu, a potom sa sinom starim mesec i po opet otputovala na Ostrvo kako bi bila uz supruga.

- Vladan uopšte nije zahtevna beba, veoma je miran i retko plače. Bukvalno ga nisam čuo, čak se ni noću nije budio - otkriva Vladimir. - Sad kad smo u Beogradu mnogo nam je lakše, pošto smo u Engleskoj bili sami, niko nam nije pomagao oko bebe.

Stojković, koji iz prvog braka ima šestogodišnjeg Lava, vrlo je brižan i emotivan otac koji rado provodi vreme sa sinovima i često fotografije i klipove sa njima postavlja na društvene mreže.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 19. maja!

Komentari. (0)

Loading