Lepa Brena o ljubavi prema Bobi: Spojile su nas specifične okolnosti, a učvrstile mnogo teške stvari u životu

Autor:

24.05.2017 17:45

Foto:

Foto:



Jedan od najstabilnijih i najdugovečnijih parova na domaćoj javnoj sceni, Lepa Brena i Boba Živojinović, ove godine slave 26 godina braka i preko tri decenije veze.  Njihova ljubavna priča svakako je bila specifična. Još pre nego što su se upoznali, Brena se zaljubila u mladog, perspektivnog tenisera, samo na osnovu njegove slike u novinama.

Sudbinski susret i ljubav za ceo život: Kako su se zavoleli Brena i Boba (foto/video)

Kod njega je zaljubljenost došla nešto kasnije - istog trenutka kad je upoznao. Ostalo je istorija...

Tajnu njihove ljubavi svi žele da znaju, a pevačica je u razgovoru za "Kurir" otkrila da je međusobno poštovanje ključno za dugovečnost veze.

- Ono što vezuje nas dvoje jeste ljubav, ali ona bez poštovanja ne bi postojala. Posle toliko godina veze i braka nauči čovek kako da održi dobar odnos. Jer zašto bismo više energije i truda uložili u negovanje nekog prijateljstva nego u našu zajednicu? Mi smo jedno drugom najvažnija podrška. Ne negujemo mi naš odnos tako što kupujemo stvari, već sitnicama, vodimo računa jedno o drugom. Meni ništa nije teško kad je Boba u pitanju, sve bih uradila za njega.

Lepa Brena: Optimizma se ne odričem ni po koju cenu

Za 30 godina veze svašta su prošli, dosta lepog i ponešto ružno. Sve to je samo učvrstilo njihov odnos, ističe pevačica.

- Boba je predivan čovek i što smo stariji, naš odnos je sve bolji. Spojile su nas vrlo specifične okolnosti, a učvrstile mnogo teške stvari u životu. I otmica našeg deteta, našeg Stefana, i raspad jedne države u kojoj smo nas dvoje bili jugoslovenski simboli. Zajedno smo patili zbog toga. Radilo se na tome da na Balkanu sve bude razjedinjeno, da se oslabi moć. I stalno se vraćaju neki zli duhovi, neka zla prošlost, da bi se još više uneo razdor u ovaj već razjedinjeni balkanski svet - kaže Brena za "Kurur".

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading