Bojana Vunturišević u novoj "Gloriji": Dva razloga za sreću

Autor:

28.05.2017 17:30

Foto:

Foto:



Beogradskoj pevačici život se iz korena promenio u poslednjih 14 meseci: prvo je u vezi sa rediteljem Ivanom Stojiljkovićem rodila sina Dušana, a zatim je objavila prvi solistički album ‘Daljine’

Nakon što je u bendu “Svi na pod” provela skoro deset godina Bojana Vunturišević (32) rešila je da otpočne solo karijeru. Nedavno je predstavila debitantski album “Daljine”, koji su muzički kritičari već proglasili ostvarenjem godine. Iako je planirala da svoje prvo samostalno diskografsko izdanje objavi 2015, imala je dobar razlog za kašnjenje. Naime, u međuvremenu je u vezi s rediteljem Ivanom Stojiljkovićem dobila sina Dušana, koji sada ima 14 meseci i najviše se raduje crtaćima.

- Njemu se sviđa muzika iz crtanog filma “Pokojo”, a trenutno mu je omiljena pesma neka moja izmišljotina koja ima za cilj da ga nauči da skače. Posle skoka obavezno sledi aplauz uz gromoglasno “bravo”. Sad smo u fazi kad non-stop gledamo crtaće, koji nisu baš najbolje sinhronizovani. Za razliku od nas koji smo odrastali uz glasove Đuze Stojilkovića i Nikole Simića, naša deca nemaju tu sreću. Dušan obožava “Pokojo” na engleskom, i ovom prilikom molim da se, ako neko ovo pročita, uradi njegova sinhronizacija, i da se za naratora odabere Lane Gutović. To bi bila prava stvar.

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 26. maja!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading