Leonardo Dikaprio u novoj "Gloriji": Našao manu anđelu

Autor:

29.05.2017 16:35

Foto:

Foto:



Oskarovac je posle godinu dana ostavio Ninu Agdal, još jednu - desetu po redu - manekenku brenda ‘Victoria’s Secret’, uprkos majčinoj želji da joj baš lepa Dankinja bude snajka

Šta je to što povezuje Žizel Bundšen, Bar Refaeli, Naomi Kembel, Evu Hercigovu i Ninu Agdal? Osim što su sve odreda anđeli najčuvenijeg svetskog brenda za veš “Victoria’s Secret”, sve su bile devojke Leonarda Dikaprija (42). I - sve ih je ostavio. Ili je on suviše probirljiv, ili nešto nije u redu sa anđelima.

Dvadesetpetogodišnja Dankinja Nina Agdal, plavuša - naravno, najnovija je članica Leovog kluba ostavljenih manekenki. On voli plavuše, voli dugonoge (Nina je visoka 178 centimetara), voli mlade modele i voli ih sve dok ne poželi da “ostanu dobri prijatelji”. Identično je bilo sa Ninom - glumčevi agenti su izdali saopštenje da njih dvoje “ostaju dobri prijatelji”, a on je već viđen kako se u Njujorku opija sa dobrim prijateljem Tobijem Magvajerom, koji se prošle jeseni razveo od supruge Dženifer Majer i od tada je više pijan nego trezan. Dva dobra drugara pred zoru su krenula iz bara pomažući jedan drugom da im neko pri izlasku slučajno ne stane na ruku.

Nina je, verovali ili ne, deseti anđeo “Victoria’s Secreta” koji je bio u vezi sa Leonardom Dikaprijem, i koga je oskarovac ostavio.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 26. maja!

Komentari. (0)

Loading