Vojvotkinja Kamila u intimnoj ispovesti: Moj život nije bajka, bilo je mnogo patnje, užasa i bola

Autor:

29.05.2017 18:18

Foto:

Foto:



-Kada je javnost saznala da sam opet sa Čarlsom, bilo je užasno. Nisam mogla da izađem iz kuće i ne bih to želela ni najgorem neprijatelju -rekla je vojvotkinja u intimnoj ispovesti.

Ljubavni život princeze Dajane: Rešena misterija oca princa Harija

Vojvotkinja od Kornvola kaže da se osećala poput zatvorenika u svom domu, a da bi joj vreme brže prošlo Kamila Parker Bouls (69) je čitala i učila da slika. Supruga princa Čarlsa tvrdi da sve to ne bi uspela da preživi bez svoje dece Toma i Laure, sestre Anabel, kao i pokojnog brata Marka.

- Vremenom sam se navikla da se prati svaki moj korak - ispričala je Kamila, koja se 2005. udala za princa od Velsa, Čarlsa (68). Svake godine ide na više od 200 događaja koje joj nalaže titula, uključujući i naporna putovanja širom sveta sa suprugom. Pri tom, javnost strogo vodi računa kako je obučena, našminkana, kakav je njen nakit i svaka reč koju izgovori.

- Ponekad se probudim ujutru i nemam snage da bilo šta uradim, ali znam da moram odraditi sve svoje obaveze - požalila se vojvotkinja.

Tvrdi da sebi ne sme dopustiti da stane ni na trenutak jer bi je to sasvim slomilo.

- Živi se na adrenalinu i jednostavno nema odmora, Često situacija na nekom prijemu krene kako ne treba i niko iz protokola ne zna kako bi reagovao na to. I to je veoma stresno- objasnila je britanska vojvotkinja.

Otkriveni nepoznati detalji o princezi Dajani: Zašto Ledi Di nije poštovala kraljevski protokol

- Tada se morate nasmejati i znam da javnost misli kako to previše radim, ali nemam mnogo izbora - osvrnula se Kamila na kritike. Kad se spominju njene brojne obaveze i da će uskoro napuniti 70 godina, pa bi trebala da uspori kao njeni vršnjaci, vojvotkinja na to ima spreman odgovor.

- Želite da kažete da nisam mlada - šali se i napominje da će morati izmisliti čarobni štapić da je spreče u radu.

Supruga princa Čarlsa oseća veliku prazninu u svom životu otkad joj je 2014. umro mlađi brat Mark, koga je obožavala i za njega bila izuzetno vezana.

- Često me je zvao kada su mu trebali saveti, bili smo vezani i tepao mi je Kamilsi - priča ona o svom bratu koga više nema i koji joj mnogo nedostaje. Kamila se najčešće opušta u svom domu u Vilširu gde se druži sa svojih petoro unučadi, koji joj, kaže, daju pozitivnu energiju i veru u život.

- Treba biti samo pozitivan i možete mnogo napraviti - zaključila je vojvotkinja od Kornvola.

Čarls i Kamila venčali su se 2005, devet godina nakon što se razveo od princeze Dajane i osam godina nakon njene tragične smrti. Upoznali su se 1971. godine, ali uprkos jakoj strasti koju su oboje osećali, bilo je jasno da njihova veza nema budućnost. Kamila se udala 1973. godine za Endrjua Parkera Boulsa, a Čarlsu je ugovoren brak sa Dajanom. Iako oboje u braku, osećanja su bila i dalje jaka. O njihovoj vanbračnoj aferi se dosta pisalo u medijima.

Biografija princa Čarlsa otkriva: Plakao je noć uoči venčanja sa Dajanom

1987: An official portrait of Prince Charles and Princess Diana, taken by Sir Terence Donovan, a royal photographer ■ 1987: صورة رسمية لﻷمير تشارلز واﻷميرة ديانا بعدسة المصور الملكي السير تيرينس دونوفان ■ #princessdianaforever #humanitarian #princessofwales #princessdiana #gb #hertruestory #kensingtonpalace #uk #thebritishroyalfamily #theroyalfamily #thebritishmonarchy #queenofhearts #instagood #instaroyal #instalike #di #fashionicon #peoplesprincess #style #glamorous #icon #foreveryoung #uk #الأميرة_ديانا #أميرة_ويلز #أميرة_القلوب #الأميرة_ديانا_لﻷبد #بريطانيا

Објава коју дели Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) дана 22. Апр 2017. у 2:28 PDT

Princ Čarls je, kako navodi autorka njegove biografije, bio opčinjen Kamilom. Dopadalo mu se što je prizemna, što uživa u jednostavnom, seoskom životu i što je, za razliku od njegove tadašnje supruge Dajane, moda i glamur uopšte nisu interesovali. Delili su isti smisao za humor, a princu je posebno bilo važno što Kamila “ume da ga sasluša”.

Komentari. (0)

Loading