Monika Beluči u novoj "Gloriji": Nova kraljica Kana

Autor:

30.05.2017 15:40

Foto:

Foto:



Filmski festival na Azurnoj obali otvorila je italijanska glumica koja je tamo zablistala 2002. s filmom ‘Nepovratno’ i nakon toga osvojila svet: danas, posle dva braka, u 53. godini otkriva recept za sreću - jedite dobro, pijte kvalitetno, uživajte u dobrom seksu i smejte se, a ostalo će doći samo od sebe

U godini kada slavi 70. rođendan, festival u Kanu dobio je novu kraljicu - Moniku Beluči. Atraktivna 52-godišnja italijanska glumica bila je domaćica najprestižnije filmske smotre na svetu, što je čast koju organizatori daju samo najvećim zvezdama.

- Kan je filmski centar sveta. Nema onih koji u njemu ne bi hteli da prikažu svoja ostvarenja - rekla je Monika, koja je tamo bila već šest puta.

Zablistala je, ali i šokirala gledaoce već 2002, kad je prikazan film “Nepovratno” Gaspara Noea, s mučnom devetominutnom scenom silovanja, a već godinu kasnije pojavila se na crvenom tepihu na premijeri holivudskog akcionog spektakla “Matrix Reloaded” i pokazala da je postala svetska zvezda. I te, 2003, vodila je ceremoniju otvaranja.

- Tada sam samo pratila scenario koji je neko drugi napisao. Sada želim da budem aktivnija, da više komuniciram s publikom i unesem neke svoje ideje - najavila je.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 26. maja!

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading