Danijela i Stefan Buzurović: Recept za srećan brak je jednostavan - ne možemo da zamislimo dan jedno bez drugog

Autor:

31.05.2017 11:05

Foto:

Foto:



Mladi bračni par, voditeljka Danijela (35) i glumac Stefan Buzurović (31), imaju mnogo povoda za zadovoljstvo: nedavno su proslavili četvrtu godišnjicu braka i prvi rođendan ćerke Klare, kome se najviše radovao trogodišnji sin Nestor.

Danijela i Stefan Buzurović: Nestor i Klara su nam učvrstili brak

Kako biste opisali ove četiri zajedničke godine?

Danijela: Ovo možemo da kažemo uglas: četiri protekle godine su dobar početak.

 

Koja je glavna karakteristika vašeg braka, ono po čemu mislite da se razlikujete od svih ostalih parova, osim što ste se venčali posle 23 dana zabavljanja?

Danijela: Nezahvalno je pričati o tome zašto smatramo da smo posebni. Iskreno, ne mislimo to, kao što i ne razmišljamo o drugima. Živimo i zajedno smo jer se volimo i ne možemo da zamislimo dan jedno bez drugog. Sve je vrlo jednostavno. A možda je baš zato i posebno.

Jeste li nekad bili u ozbiljnijoj krizi?

Stefan: Nismo. I to možemo oboje da potvrdimo.

Kad i kako nađete vremena samo za vas dvoje?

Danijela: Imamo pomoć naših roditelja, na koje možemo da računamo gotovo uvek, tako da odvojimo vreme samo za nas. Nije lako i ne dešava se svaki dan, ali uspevamo.

Danijela, vi ste u međuvremenu i diplomirali na Pravnom fakultetu, vratili ste se i na posao, sada vodite i uređujete emisiju “Ekskluziv”. Kako uspevate da uskladite porodične i poslovne obaveze ?

- Odgovoriću očekivano, ali zaista je sve u dobroj organizaciji. Što se fakulteta tiče, tu mi je Stefan bio velika podrška. Studije sam napustila još pre 10 godina kad sam postala apsolvent i sve ovo vreme sam odlagala još tri ispita. U drugoj trudnoći sam odlučila da završim fakultet, i drago mi je što sam uspela.

Stefane, jeste li zadovoljni “TV Čorbom” i hoćemo li vas uskoro gledati još negde?

- “TV Čorba” je brzo našla svoj put do “tanjira” u skoro svakom domu. Srećan sam što radim nešto veselo i rasterećujuće za sve gledaoce, mislim da je to danas vrlo važno. Nedavno sam počeo i da spremam dve predstave, koje ćemo tokom juna odigrati premijerno. A u julu kreće snimanje televizijske serije koja će se emitovati od jeseni. Upravo zbog svih tih obaveza i na dan godišnjice smo Danijela i ja uspeli tek uveče da se vidimo.

Kod vas dvoje sve izgleda lako, zaljubite se i za 23 dana venčate, dobijete jedno, pa drugo dete, i to u idealnoj kombinaciji, muško pa žensko, karijere vam idu lepo, super izgledate. Prilaze li vam ljudi na ulici da traže “pelcer”?

Danijela: Pelcer svako može da uzme, ali tu “biljku” treba zalivati i negovati da bi rasla i cvetala. Možda deluje lako jer smo nas dvoje najčešće nasmejani, ali i mi kao i svi ostali imamo neke brige, i nas more ista pitanja kao i druge roditelje. Samo što smo mi odlučili, a to zaista jeste stvar odluke, da probleme prihvatamo kao nešto rešivo, a prepreke kao deo puta kojim se krećemo. Lako je zbog ružnih stvari ćušnuti lepe u zapećak. Mi radimo suprotno, pošto je ružnim događajima mesto u zapećku, eventualno na stolu za restauraciju.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading