Andrija Milošević: Nikada nisam bio čovek od skandala

Autor:

01.06.2017 10:53

Foto:

Foto:



Glumačko-ljubavni par Andrija Milošević i Aleksandra - Sandra Tomić voleo bi da se uskoro ostvare u ulozi roditelja, a glumac kaže da srećnu vest o bebi neće kriti od javnosti.

- Svi me poslednjih godina pitaju kada ću postati tata. Gde god odem neko me to pita... Biće, kad se desi. A kada bude nešto, znaće se - rekao je kroz smeh za „Blic” Andrija.

Andrija Milošević o braku i bebi: Kao i svi Balkanci, voleo bih da prvo bude muško

Ovaj harizmatični glumac koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim humorom retko se na gradskim dešavanjima pojavljuje sa devojkom Aleksandrom.

Neće da ide iz Srbije, ali bi voleo da neko vreme živi u Kolumbiji i Meksiku.

- Nas dvoje imamo različite socijalne živote, Sandra ima svoje društvo, ja svoje. Tako funkcionišemo. Ona ima svoj program, ja svoj. Uglavnom zajedno putujemo. A kada smo u Beogradu, onda ne izlazimo zajedno. No, nekada se desi da ukrstimo zabavu - kaže on.

Iako često putuju, Milošević se ipak ne bi selio iz Srbije.

- Nikada! Meni je ovde lepo, majke mi. A, voleo da boravim neko vreme u Kolumbiji i Meksiku - kaže nam Andrija.


Za dobar provod, osim muzike i društva, Andriji treba još nešto:

- Kvalitetno piće! No, bitnije je kada imate dobro društvo. Moji prijatelji su vezani za moj posao, pa i kada izađemo, mi nešto stvaramo i izlaske koristimo da bismo smislili nešto novo. Mene to loži. Uvek je posao negde oko mene.

Prema Miloševićevim rečima, on je našao dobar balanas kada se radi o noćnom životu.


- Kada sam bio mlađi, ja sam preterivao. Našao sam zadovoljstvo u kvalitetu života, a ne u kvantitetu bilo koje vrste. Mogu da ostanem do četiri, pet ujutro, a da dođem kući apsolutno normalan da mogu da zaspim i da sledećeg dana budem produktivan. Ne znam kad sam se poslednji put napio. Volim da popijem malo i da uživam u nekim pićima, ali mislim da je pijanstvo samo po sebi "pase". Meni više ne prija, a mislim da nije to nešto važno. Može lepo da se popije da vam drži raspoloženje, a, na kraju krajeva, da možete kontroliše sebe i situaciju - kaže Milošević.

JA SAM POZITIVAC

Andrija kaže da svojim ponašanjem javne ličnosti daju primer ljudima oko sebe.


- Ja nikada nisam bio čovek od skandala. Uvek sam se trudio da budem korektan i da se u nekoj normalnoj meri zabavljam i zezam. A i moj duh je takav. Ja sam pozitivac - rekao je Milošević.

Ipak, dešava mu se da se, kako kaže, zatvori u stanu i da ne izlazi danima.

- Tada gledam serije. Ali kada izađem, ljudi mi prilaze. Ja sam uvek imao sreće, nikada nisam imao problem sa ljudima - naglašava on.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading