Isidora Bjelica u novoj "Gloriji": Dva zla u isto vreme

Autor: Svetlana Stojaković

06.06.2017 18:10

Foto:

Foto:Dok je završavala poslednju seansu hemioterapija, književnica je obolela od zapaljenja pluća, zbog čega je izgubila glas, a lekari su joj savetovali da otputuje na rehabilitaciju u Herceg Novi, u kome joj društvo najčešće pravi suprug Nebojša Pajkić

Osim što se četiri godine bori s najopasnijim protivnikom, kancerom, književnica Isidora Bjelica (49) se poslednjih mesec i po suočava i sa zapaljenjem pluća, zbog čega su joj stradale glasne žice. Ona trenutno boravi u porodičnoj kući u Herceg Novom, gde je, uprkos glasinama da se razvode, stalno posećuje suprug, profesor i dramaturg Nebojša Pajkić.

- Toliko sam kašljala da sam mislila da ću, paradoksalno, pošto sam preživela peto pojavljivanje kancera, umreti od upale pluća, što se često događa. Od toga su mi veoma oštećene glasne žice, što me je nateralo da mnogo ćutim, a lekari smatraju da je za oporavak bolje da sam na moru. Ovde se odmaram, ali i radim. Krajem meseca s Kiprankom Jo Hismajer predstaviću knjigu “U pomoć, prijateljice”. To je priča o dualnoj terapiji i kako smo jedna drugu lečile od briga, tuga, problema. 

Ostatak teksta pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 5. juna!

Komentari. (0)

Loading