Venčanje godine: Danas se Jelisaveta udaje za Miloša! (foto)

Autor: Maja Gašić

25.06.2017 16:18

Foto:

Foto:Venčanje o kojem se poslednjih meseci najviše pisalo u medijima između glumice Jelisavete Orašanin i proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića upravo je u toku, a kako prenose domaći mediji, obezbeđenje u restoranu na Topčideru je toliko jako da čak ni gosti ne mogu da pristvuju slavlju ukoliko nisu poneli pozivnice.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Prave stvari se dešavaju brzo

Sve do pre mesec dana slavni par je pokušavao da svoju vezu sačuva od javnosti, kružile su razne glasine, te da su zajedno, te da su raskinuli, da se venčavaju, da je glumica trudna... Kako bi sprečio dalja nagađanja, prvi je istupio Teo i progovorio o njegovoj i Jelisavetinoj ljubavi.

– Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - izjavio je Miloš.

Par se upoznao u Beogradu preko zajedničkih prijatelja, a pošto je on zbog angažmana u klubu CSKA iz ruske prestonice bio sprečen češće da dolazi ovde, Jelisaveta je gotovo svakog vikenda, kad god su joj dozvoljavale obaveze, išla kod njega u Moskvu. U međuvremenu, upoznala je i Miloševe roditelje, koji su prezadovoljni njegovim izborom, baš kao što su njeni najbliži oduševljeni Teom.

Za kumove su izabrali svoje dugogodišnje prijatelje - Teo je pozvao svog drugara Marka Pantelića, a Jelisaveta drugaricu iz detinjstva.

Mladenici su, kako srpski običaji nalažu, odvojeno proslavili i momačko i devojačko veče.


Teo se u društvu prijatelja veselio u jednom beogradskom restoranu, a slavlje su nastavili i u Kotoru.


Jelisaveta je napravila veliku žurku kraj bazena, na kojoj su bile i njene koleginice Tamara Dragičević, Nina Janković i Anja Alač.


Mladi je dirljivu poruku na svom instagram profilu ostavilila i njena kuma Jelena Janković.


- Moje drugo ja, moja savest, moja kuma, moj racio, najbolji prijatelj i uvek glas razuma i najboja osoba na svetu! Od kad je znam uvek je tu za mene kao što ću do kraja života biti ja za nju! Danas je njen dan i malo je reći da sam ponosna što imam takvog prijatelja kao što je ona!

Mladenci su zbog posta odložili crkveno venčanje, a na građanskom će goste uveseljavati Bane Mojićević i Leksington bend.

- Teo mi je rekao da zbog posta neće biti venčanja u crkvi, ali pošto zbog obaveza nisu mogli da pomere datum svadbe, taj čin će obaviti kad im se ukaže prilika. Danas će ih venčati samo matičar, koji će doći u restoran. Planirano je da ceremonija počne u 16 časova. Za muziku će biti zaduženi Bane Mojićević i Leksington bend, a mikrofona će se latiti i Aleksandra Prijović, koja je pozvana kao gošća – otkrio je za "Kurir" izvor blizak paru.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading