Melanija i Donald Tramp: Zasebne spavaće sobe podgrevaju glasine o krahu braka

Autor: Maja Gašić

29.06.2017 20:00

Foto:

Foto:Supruga američkog predsednika konačno se, posle nekoliko meseci, iz Njujorka preselila u Vašington, ali ne deli istu spavaću sobu sa svojim 24 godine starijim mužem

- Radujem se uspomenama koje ćemo stvoriti u novom domu - napisala je 12. juna na svom službenom tviteru prva dama Amerike Melanija Tramp (47) posle prve noći provedene u Beloj kući. I postavila sliku sa pogledom iz svoje spavaće sobe na Predsednički park i Vašingtonski obelisk u pozadini.


Prošlo je skoro pola godine pre nego što se Melanija konačno uselila u Belu kuću i pridružila suprugu Donaldu. Sve to vreme živela je u Trampovom tornju u Njujorku brinući o njihovom sinu Baronu koji je išao u školu “Columbia Grammar and Preparatory” na Menhetnu. Dečaku je sad gotova školska godina, a narednu je upisao u školi “St. Andrews” u Merilendu.

Iako su sada zajedno na istoj adresi, Baronovi roditelji spavaju u odvojenim sobama. To su za “US Weekly” potvrdili prijatelji bivše slovenačke manekenke, dodajući da je ona ta koja odbija da deli krevet sa Trampom čak i u retkim prilikama kad se nađu u istom gradu.

- Imaju odvojene spavaće sobe i nikada ne provode noći zajedno - tvrde oni, a navodno je i sama Melanija svojevremeno izjavila kako su ključ uspešnog braka - odvojene spavaće sobe.


Mada je tri dana po preseljenju u Vašington suprugu čestitala 71. rođendan ljupkom porukom na društvenim mrežama “Happy Birthday Mr. President” (asocijacija na Merilin Monro i Džona Kenedija je neizbežna), Melanija se nije odrekla svojih principa. Pravu prirodu njihovog odnosa pokazala je u više navrata grubo odbijajući fizički kontakt, najčešće ponudu da se drže za ruke. Posle opsežnih analiza koje su se bavile njihovim neverbalnim odnosom par je shvatio da se mora nešto i odglumiti. Zato su poslednjih nedelja napadno koristili svaku priliku da se drže za ruke. Tako je bilo i sad, kad je Melanija doletela helikopterom ispred Bele kuće, a Tramp je dočekao.

ČISTA PSIHOLOGIJA

Malo pre Melanije i Barona na travnjak ispred predsedničke rezidencije u Vašingtonu sleteo je helikopter sa Amalijom i Viktorom Knavsom, roditeljima prve dame SAD. Bračni par koji je živeo u slovenačkom mestu Sevnici, gde je on bio prodavac auto-delova a ona zaposlena u fabrici tekstila, sada boravi u Americi. Viktoru su 73 godine, samo dve više nego suprugu njegove kćerke.

Ova sličnost nije jedina između dva dominantna muškarca u životu Melanije Tramp. Novinari su odmah primetili da Viktor Knavs neodoljivo podseća na - Donalda Trampa! Slično odelo, slična kilaža, slično i godište, samo su im frizure bitno različite.

Sve to, piše u američkim medijima, potvrđuje psihološke teorije po kojima određeni profil ljudi bira partnera nesvesno tražeći u njemu karakteristike svojih roditelja. Izgleda da je Melanija jedna od takvih.

I CNN se bavio ovim “slučajem”, pa je za tu TV mrežu stručnjak objasnio razloge zašto je ona našla supruga sličnog svom ocu:

- Ovo se najčešće događa ako ste se u detinjstvu osećali odbijeno ili zapostavljeno od roditelja, a još se niste pomirili s tim. Tada nesvesno želite da se “vratite” u to vreme i nadoknadite deo onoga što smatrate izgubljenim. Tako i nađete partnera sa kojim imate ono što niste imali kod roditelja.

Viktor i Amalija Knavs došli su nakratko, oni neće živeti u Vašingtonu, mada obožavaju unuka Barona. Njihova kćerka ostaje u prestonici, zagledana u park ispred prozora svoje spavaće sobe. Po nečemu je već ušla u istoriju: ona je prva supruga američkog predsednika u poslednja dva veka koja je toliko dugo odlagala useljenje u Belu kuću. U svetu se već mnogi pitaju: koliko li će ostati u njoj?

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading