Nina Radulović u novoj "Gloriji": Šest meseci velike ljubavi

Autor:

03.07.2017 12:30

Foto:

Foto:



Voditeljka i teniser Filip Krajinović više ne kriju da su zajedno, sve češće razmenjuju nežnosti na javnim mestima, a njeni roditelji su zadovoljni što se njihovoj kćerki vratio osmeh na lice

Neopterećeni razlikom u godinama i ogromnom medijskom pažnjom gde god se pojave, novinarka i voditeljka Nina Radulović (31) i teniser Filip Krajinović (25) ovih dana su proslavili pola godine ljubavi u jednom beogradskom restoranu. Tim povodom on je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj se drže za ruke, na šta je ona dodala: “Šest meseci”. Da je reč o zaista velikoj zaljubljenosti, potvrdio je Filip, koji je ovu malu instagram prepisku završio komentarom: “Najlepših”.

Trenutno 180. igrač na ATP listi i bivša supruga glumca Branislava Lečića (61), sa kojim ima šestogodišnjeg sina Lava, vezu su počeli u januaru, dok je njena brakorazvodna parnica još bila u toku.

Upravo zbog toga, ali i zato što su je, kako je jednom prilikom rekla, kolege veoma povredile višednevnim napisima u medijima, Nina je odlučila da više ne priča o svom privatnom životu. Isti stav u početku je imao i njen dečko, kojeg su novinari više zapitikivali o ljubavi sa njom nego o rezultatima na terenu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 3. jula!

Komentari. (0)

Loading