Mark Volberg: Kad brižnom tati kćerka priredi iznenađenje

Autor:

05.07.2017 15:43

Foto:

Foto:



Holivudski glumac nije mogao da dozvoli da njegova trinaestogodišnja mezimica Ela Rej ode na prvi sastanak sa dečkom bez nadzora, ali ‘druga strana’ imala je spreman odgovor

Samo nekoliko dana pošto je napunio 46 godina holivudski glumac Mark Volberg bio je na prvom randevuu. Istina, ne svom, nego njegove trinaestogodišnje kćerke Ele Rej. Može se samo zamisliti kako je izgledalo to ubeđivanje devojčice koju trese pubertet da tata treba da je prati na prvi sastanak sa dečkom. Mnoge ne bi popustile, Ela Rej jeste, i čudan par je krenuo na “dejt”.

Ela Rej sa tatom

- Odlučio sam se na taj korak jer ne želim da Ela bude s prvim ko naiđe, nego da nađe pravog - objašnjava glumac svoj postupak.

A kad su stigli na ugovoreno mesto, čekalo ih je - iznenađenje! Dečak je ne samo pravi nego kao da je i sam deo porodice Volberg. On je na “sudar” došao sa - svojom majkom.

- Taj mali je fenomenalan, genijalac - rekao je Mark. - A moja kćerka? Sve vreme je kolutala očima.

Eto, tako je izgledao Volbergov prvi randevu “učetvoro” u 47. godini, tačnije randevu njegove kćerke. On je neke stvari u životu radio sa zakašnjenjem, pa je tako maturirao kad su mu bile pune 42 godine!

- Skoro godinu dana učio sam kad god bi mi se ukazala prilika - na snimanju, na putu ili kod kuće. Želeo sam da maturiram pre nego što moja deca postanu svesna činjenice da im tata nije završio srednju školu. Bilo je naporno, ali sad sam zvanično završio gimnaziju - pohvalio se jula 2013.

U tu svrhu angažovao je ličnog profesora, a aktivno je pohađao onlajn nastavu. Izgleda da mu se učenje osladilo, jer je izjavio kako namerava da upiše fakultet i studira režiju. Logično, postavlja se pitanje zašto nije završio gimnaziju kad mu je bilo vreme? Odgovor je kratak, samo dve reči: alkoholizam i narkomanija.

Glumac je poznat kao brižan otac

UTICAJ MEDVEDA TEDA

Mladog Marka Volberga izbacili su iz bostonske gimnazije “Copley Square” jer se sa drugarima opijao i drogirao, istina ne teškim drogama, sve se završavalo na pušenju marihuane. U Volbergovom slučaju čak ima i nekih olakšavajućih okolnosti zašto je krenuo stranputicom. Bio je najmlađe od devetoro dece, a kad je napunio 11 godina, roditelji su se razveli. Mada za njegovo kasnije drogiranje to nema nikakve veze, vredi napomenuti da je otac u toj jedanaestočlanoj porodici bio švedskih i irskih korena, a majka irskih, francuskih i kanadskih.

Interesantno je da je Mark izgradio lepu holivudsku karijeru sve vreme “duvajući” marihuanu. Prestao je i zakleo se da više nikad neće to činiti tek kad je njegova njegova kćerka Ela Rej, ona što je kolutala očima na prvom “dejtu”, kao sasvim malo dete primetila da tata “čudno miriše”.

- Supruga Rea, Ela i ja vozili smo se kolima, i kćerka je pitala kakav je to čudan miris u autu. Rea je odgovorila da je to marihuana. Ela je pogledala u nju i rekla da tata stalno tako miriše - opisao je glumac motiv za odvikavanje od droge.

Kad si jako motivisan, ništa ti nije teško, pa je i Volberg izdržao... sve do 2012, kad je snimao film “Ted”.

- Marihuana mi nikad nije nedostajala, sve dok nisam počeo da radim na “Tedu”. U tom filmu glumim sa tim animiranim medvedom koji puši marihuanu i spava sa prostitutkama. On je imao jako loš uticaj na mene.

Rea i Mark u braku su od 2009. godine i imaju četvoro dece

Na sreću, sve se završilo na želji koju nikad nije realizovao. Nastavio je da snima, radio je i na svom telu kako bi se “definisao” za uloge žestokih momaka, a zainteresovao se i za ljubavni život najstarije kćerke Ele. Nju je dobio u vezi s manekenkom Reom Darem, s kojom se zabavljao od 2001, a venčali su se osam godina kasnije. Pre braka dobili su dva sina (Majkla i Brendana), kao i već pomenutu Elu, a posle venčanja još jednu kćerku - Grejs.

Mark je od najranije mladosti zbog “bebi-fejsa” i atletske građe bio na meti brojnih lepotica. Pa se tako zabavljao sa tamnoputom glumicom Trejsi Bingam, britanskom manekenkom Kejt Mos, dve godine devojka mu je bila Ris Viderspun, a u njegovom životu našlo se mesta i za manekenku Savanu, umetnicu Tami Pobi, kinesko-nemačku glumicu Čajnu Čou, model Džordanu Bruster i Rejčel Hanter, bivšu ženu rokera Roda Stjuarta. Na drugoj strani, Rea Darem bila je u vezi sa komičarem Benom Stilerom, ali joj izgleda nije bilo dovoljno zabavno u njegovom društvu pa ga je zamenila Volbergom. Da je znala kako će on špijunirati njihovu kćerku, verovatno bi ga na vreme ohrabrila da se ipak vrati marihuani i posveti učenju za fakultet.

Komentari. (0)

Loading