Aleksa Jelić: Bila je to ljubav na prvi pogled (foto)

Autor:

14.07.2017 11:54

Foto:

Foto:



Pevač i baletski umetnik Aleksa Jelić (40) otkrivaa koliko ljubavi i nežnosti daje i dobija od svog četvoronožnog drugara i apeluje na sve koji su u mogućnosti da pomognu azilima za napuštene životinje

Koliko je velika radost imati u svom okruženju kućnog ljubimca i brinuti se o njemu znaju mnoge naše poznate ličnosti, a da su psi i dobri saputnici na dugim putovanjima, uverio se Aleksa Jelić, koji je sa Rokom obišao skoro čitavu Evropu.

Jelić se već jedanaest godina druži sa svojim Rokom, labradorom boje čokolade.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, Roko je sa mnom od momenta kad se rodio, a doveo sam ga iz Barselone, gde sam živeo nekoliko godina. Izuzetno se razumemo, dovoljan je jedan pogled da shvatim šta želi. On je moj najverniji saputnik, zajedno smo prešli više od pedeset hiljada kilometara po Evropi. Pročitao sam negde da psi, kao i ljudi, imaju više života, tri su im jako bitna i u ime svoje evolucije biraju gazde kod kojih će da žive. Takođe, našao sam i podatak da postoji njihova grupna duša, koju obaveštavaju o tretmanu koji imaju kod ljudi. Zato se nadam i želim da moj Roko, dobro negovan, prenese svojoj grupnoj duši da su oni, psi, poželjni i potrebni ljudima.